Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unei familii numeroase – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unei familii numeroase

Unelte articol

Daca faci parte dintr-o familie numeroasa si simti ca acesta este motivul pentru care nu primesti suficienta atentie si afectiune, nu te ingrijora. Poti sa supravietuiesti chiar daca faci parte dintr-o familie numeroasa, insa trebuie sa tii cont de urmatorii pasi:

Pasi

 1. 1

  Socializeaza. Daca faci parte din cei mici, joaca-te cu fratii tai. Poti juca jocuri in casa, precum monopoly, remmy sau jocul de carti, sau va puteti juca afara fotbal, volei sau baschet. Daca faci parte din cei mari, stati de vorba la o cafea sau un pahar de vin, povestiti si simtiti-va bine.

 2. 2

  Ajuta. Ajuta-ti parintii sau fratii la treburile casei. Mergi la supermarket si fa cumparaturile sau ajuta la curatenia din casa, sterge praful, aspira covoarele, ajuta la gatit sau du masina la spalatorie. Orice mic ajutor va fi fi apreciat.

 3. 3

  Apreciaza-i si iubeste-i pe ceilalti membri ai familiei tale. Cu siguranta parintii si fratii tai iti doresc numai binele, de aceea este frumos sa-ti arati si tu iubirea fata de ei.

 4. 4

  Respecta-ti familia. Respecta lucrurile si locurile personale ale celorlalti, si vei vedea ca si tu vei primi respect.

 5. 5

  Comunica. Comunicarea este cel mai important ingredient pentru a avea o viata de familie fericita. Atunci cand apare o neintelegere, comunica cu ceilalti membri ai familiei si vei vedea ca se va rezolva.

 6. 6

  Asculta. Vei observa ca tensiunile si neintelegerile vor fi din ce in ce mai putine daca va ascultati unul pe celalalt si va intelegeti supararile.

 7. 7

  Gaseste-ti un loc pe care sa-l poti numi al tau. Fie in garaj, fie in camera ta, fie in pod, trebuie sa ai un loc in care sa poti fi singur si sa te poti odihni, relaxa sau medita.

Previous postCum sa faci fata unei infectii la plamani Next postCum sa faci fata unei diagnosticari cu cancer

Related Posts

Posteaza un comentariu


close