Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii o companie placuta atunci cand iesi in oras cu mama ta – CumFacSa.ro

Cum sa fii o companie placuta atunci cand iesi in oras cu mama ta

Unelte articol

Sa iesi in oras cu mama ta, tu fiind inca un adolescent, poate fi o adevarata provocare. Fie ti se pare stanjenitor sa iesi cu mama ta, fie ca nu stii cum sa te bucuri de acele momente. Mai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa te poti bucura de o iesire in oras cu mama ta:

Pasi

 1. 1

  Ascult-o cu interes. Chiar daca ai mai auzit acele povesti sau ti se pare ca nu te intereseaza ce iti spune, ascult-o atunci cand iti povesteste sau iti spune ceva, pentru ca e posibil ca la sfarsit sa iti dai seama ca a fost interesant.

 2. 2

  Ajut-o. Fii politicos si respectuos, deschizandu-i usa la intrarea intr-o incapere, ridicand obiectele cazute sau platind pentru cina. Arata-i ca iti pasa si ca vrei sa te bucuri de aceste momente petrecute impreuna.

 3. 3

  Impartaseste secrete cu ea. Spune-i ceva ce numai tu stii si amintiti-va de momentele trecute, in care erai mic si faceai numai prostii.

 4. 4

  Fa-o sa se simta speciala. Cumpara-i flori, du-o la cina intr-un restaurant frumos au mergeti la un film. Spune-i cat de mult inseamna pentru tine si cat este de speciala.

 5. 5

  Lasa sentimentele negative deoparte. Nu te lasa influentat de intamplari trecute sau de frustrari adunate pe parcursul timpului. Gandeste pozitiv si fii optimist.

 6. 6

  Nu te simti stanjenit cu ea. Este mama ta si trebuie sa fii mandru de ea. Se va simti prost si ranita daca ar sti ca iti este rusine cu ea.

Previous postCum sa fii o mama de schimb adorabila Next postCum sa fii cat mai rapid intr-un timp cat mai scurt

Related Posts

Posteaza un comentariu


close