Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii un model de urmat pentru fratii mai mici – CumFacSa.ro

Cum sa fii un model de urmat pentru fratii mai mici

Unelte articol

Este bine ca cei mici sa aiba un model in familie, dar este si mai bine daca acel model il reprezinta fratele sau sora mai mare. Astfel tu vei simti ca faci ceva bine, iar ei vor avea o persoana de incredere, de la care sa accepte sfaturi. Iata cateva sfaturi pentru a fi un model demn de urmat pentru fratii tai mai mici:

Pasi

 1. 1

  Ofera-te sa stai cu ei atunci cand parintii tai au treburi de rezolvat sau trebuie sa plece de acasa.

 2. 2

  Joaca-te cu ei atunci cand ai timp si cand au nevoie de cineva cu care sa petreaca timpul.

 3. 3

  Lasa-i pe ei sa aleaga jocurile sau activitatile pe care urmeaza sa le faceti. Atata timp cat sunt sigure, conformeaza-te si joaca jocurile lor preferate.

 4. 4

  Nu iti da ochii peste cap si nu rade de ei. Copiii iti vor detecta imediat starea de spirit.

 5. 5

  Arate-la jucariile tale de cand erai mic si arata-le cum te jucai tu. Vor fi interesati sa afle cum erau jocurile mai demult.

 6. 6

  Asigura-te ca respecti programul lasat de parinti, iar cand vine ora mesei sau cea a somnului, ai grija ca cei mici sa lase joaca.

 7. 7

  Respecta-i. se vor simti mai in siguranta daca asculti ce iti spun si iei in considerare.

 8. 8

  Lasa-I sa foloseasca telefonul tau sau rujul tau. Stai langa ei cand iti folosesc lucrurile si invata-i si vei vedea ca nu patesti nimic.

 9. 9

  Mergi cu ei in diverse locuri. Mergeti intr-un parc unde mai sunt si alti copii, faceti o plimbare cu bicicleta sau mergeti pe un teren de fotbal.

 10. 10

  Da-le sfaturi. Vor fi incantati sa primesca sfaturi de la tine si te vor considera un prieten.

Previous postCum sa fii un sniper foarte bun la airsoft Next postCum sa fii un model de fitness

Related Posts

Posteaza un comentariu


close