Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa imparti treburile casnice copiilor – CumFacSa.ro

Cum sa imparti treburile casnice copiilor

Unelte articol

Impartirea treburilor casnice copiilor poate fi o adevarata provocare. Trebuie sa gasesti o cale de a-i insarcina cu treburi fara a-i speria, insa destul de ferm pentru ca ei sa le indeplineasca. Iata cateva sfaturi pentru a face acest lucru:

Pasi

 1. 1

  Incearca sa fii subtil. Este mai usor sa le spui ce trebuie sa faca intr-un mod in care ei nici sa nu realizeze ca le-ai dat ceva de facut. Unul din aceste moduri este acela de a incepe chiar tu treaba, si a-i ruga sa o termine ei, pentru ca tu trebuie sa pleci sau sa faci altceva.

 2. 2

  Evita sa le denumesti de fata cu ei ,,treburile casnice”. Incearca sa le incluzi in rutina zilnica si sa le faci sa para mai putin obositoare si plictisitoare. Mergi cu fiica ta la cumparaturi in magazine, si ,,din intamplare” intrati si in supermarket, pentru a face cumparaturile saptamanale. Sau in timp ce va uitati la televizor, sambata, puteti observa ca s-a asezat praful pe mobila si trebuie sa il stergeti.

 3. 3

  Conteaza foarte mult momentele pe care le alegi pentru a cere ajutor copiilor la treburile casnice. Cel mai bun moment este acela in care iti cer ceva: o jucarie noua, o bluza noua sau bani pentru o iesire in oras.

 4. 4

  Insista si pastreaza aceasta rutina si vei vedea ca la un moment dat nici nu va mai fi nevoie sa ii rogi sa te ajute. Se vor oferi ei sa te ajute, pentru ca asa este frumos.

Previous postCum sa iei temperatura unui cal Next postCum sa il faci pe sotul tau sa te ajute la treburile casnice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close