Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa obtii respect din partea familiei si a prietenilor – CumFacSa.ro

Cum sa obtii respect din partea familiei si a prietenilor

Unelte articol

Daca ti s-a intamplat ca cineva din familie sa nu iti acorde respectul cuvenit, desi il meriti si ai incercat sa il castigi? Daca da, atunci citeste articolul de mai jos pentru a afla ce trebuie sa faci pentru a schimba aceasta situatie:

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, fii o persoana care se tine de cuvant. Atunci cand spui ca faci un lucru, sa il faci, sa fii punctual si onest.

 2. 2

  Fii sincer. Sinceritatea este una dintre cele mai importante calitati ale unui om.

 3. 3

  Fii o persoana careia nu ii este frica sa isi spuna punctul de vedere. Daca vezi ca o persoana este afectata din cauza unei nedreptati sau a unor suferinte provocate de alte persoane, actioneaza si incearca sa rezolvi problema.

 4. 4

  Trebuie sa ai niste limite bine definite. Daca cineva incearca sa le depaseasca, impune-te si stabileste-ti propriile reguli.

 5. 5

  Fii iertator. Iarta si uita orice necaz pe care un prieten sau cineva din familie ti l-a provocat. Astfel vei avea mai multa liniste sufleteasca si nu vei pastra in tine sentimente urate.

 6. 6

  Recunoaste meritul altora atunci cand trebuie. Daca cineva face un lucru bun, pentru tine sau pentru el, merita laudat. Asadar, chiar si pentru un pahar de limonada in mijlocul verii trebuie sa spui ,,multumesc”.

 7. 7

  Daca trebuie sa spui o minciuna mica pentru a-i proteja, este permis. Ai grija insa ca acea minciuna sa nu se transforme in multe altele, chiar inutile.

Previous postCum sa pregatesti mancarea pentru o persoana despre care stii ca are alergie la anumite mancaruri Next postCum sa mentii un cal cat mai fericit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close