Cum sa petreci mai mult timp cu familia

Unelte articol

Din cauza vietii agitate pe care o ducem cu totii, timpul petrecut cu familia este din ce in ce mai putin. Daca vrei sa mai reduci din timpul acordat afacerilor si problemelor de zi cu zi si sa petreci mai mult timp cu familia ta, gasesti mai jos cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Daca prietenii tai te invita in oras prea des si vor sa iesi cu ei, refuza-i politicos si spune-le ca ai planificat deja niste activitati cu familia ta si vrei sa te tii de cuvant.

 2. 2

  Vorbeste cu sora ta/fratele tau si invita-i in oras. Puteti merge la un film, la un meci, la un concert sau oriunde va face placere.

 3. 3

  Fa planuri de a petrece timp cu parintii tai. Cumpara din timp bilete la concertul lor preferat sau la un film nou, sau rezerva o masa la restaurantul lor preferat.

 4. 4

  Asigura-te ca iti anunti fratele sau sora mai mica ca ii iei de la scoala si planifica o activitate interesanta cu ei. Poti merge in parc, sa mancati inghetata sau sa-i duci la cursurile de dans. Nu uita sa-ti anunti parintii ca ii vei lua tu de la scoala, ca sa eviti ingrijorarea lor.

 5. 5

  Organizeaza intalniri cu toata familia. Cina in familie sau iesire in oras este o buna ocazie de a vorbi cu toata lumea, de a povesti lucruri amuzante sau de a da si a primi sfaturi.

 6. 6

  Suna-ti parintii macar o data pe saptamana pentru a intreba ce fac si cum se simt, daca au nevoie de ceva sau pur si simplu pentru a povesti.

Previous postCum sa mananci alimentele potrivite pentur a-ti calma stomacul Next postCum sa obtii metabolismul unui adolescent

Related Posts

Posteaza un comentariu


close