Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa petreci timpul cu o persoana in varsta – CumFacSa.ro

Cum sa petreci timpul cu o persoana in varsta

Unelte articol

Dupa o zi epuizanta la munca, ajungi acasa si trebuie sa le dai de mancare copiilor, sa le faci baie, sa-i culci, dupa care abia poti sa te gandesti la tine. Ce se intampla insa daca primesti un telefon seara de la mama ta, care-ti spune sa te duci pe la ea, sa o ajuti cu ceva sau sa-i tii de urat? Iata cateva sfaturi pentru a petrece timp cu cineva in varsta:

Pasi

  1. 1

    Vorbeste cu persoana respectiva. Intreab-o cum se simte, daca are nevoie de ceva sau daca totul este in regula. Asculta cu interes tot ce are de spus si spune-ti si tu punctul de vedere. Deschide subiecte de discutie precum distractia in tinerete, cartea preferata sau ultimul film vazut.

  2. 2

    Fii pregatit. Ia-ti o bona sau un ajutor care sa aiba grija de copii atunci cand trebuie sa pleci. Daca nu vrei sa alegi metoda bonei, atunci ia in considerare sa ramai acasa sis a iti aduci mama sau ruda la tine acasa, pentru a fi cu ochii atat pe copii cat si pe ea in acelasi timp.

  3. 3

    Incearca sa planifici o seara distractiva, in care sa va simtiti bine. Puteti povesti intamplari amuzante, puteti gati ceva dulce pentru copii, va puteti uita la un film sau puteti sta la un pahar de vin, bucurandu-va de compania celuilalt.

Previous postCum sa previi evolutia artritei Next postCum sa sarbatoresti Craciunul cand esti plecat de acasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close