Cum sa pregatesti pentru copii o vanatoare de oua de Paste

Unelte articol

Vanatoare de oua de Paste este o activitate adorata de toti copiii. Poti organiza un asemenea joc pentru copiii musafirilor tai de Paste. Daca afara este o zi ploioasa sau rece, poti organiza vanatoarea fara nicio problema in casa. Cu siguranta vei gasi o multime de locuri bune de ascuns ouale.

Pasi

 1. 1

  Fa rost de oua de Paste pentru vanatoare. Ai posibilitatea sa utilizezi oua reale, fierte tari si vopsite cat mai frumos posibil, sau oua din plastic, goale pe care sa le umpli cu bunatati sau oua din ciocolata impachetate in staniol colorat. Cel mai bine este sa folosesti oua din plastic, ouale reale pot mucegai si deven urat mirositoare daca sunt uitate.

 2. 2

  Achzitioneaza mici bunatai pentru a le plasa in interiorul oualor de plastic, daca este cazul. Ouale de plastic pot fi umplute cu bunatati, cum ar fi ciocolata, bomboane, jeleuri, bani, jucarii, precum si alte premii similare. De exemplu daca pregatesti vanatoarea pentru un grup de fetitie, umple ouale de plastic cu abtibilduri stralucitoare, luciu de buze, mici cutiute de parfum solid, lac de unghii si alte obiecte asemanatoare de care fetitele se pot bucura.

 3. 3

  Desemneaza cateva zone din casa speciale pentru vanatoare. Alege camere unde copiii sunt in siguranta, cum ar fi camera de zi in loc de debara unde pot fi depozitate instrumente si substante chimice periculoase. In camerele sau zonele unde copiiinu au voie, lipeste un biletel pe usa pe care sa scrie “nu intrati”.

 4. 4

  Ascunde ouale de paste avand in vedere varsta copiilor. Pentru copii mai mari vei cauta ascunzatori mai complexe, pe cand pentru copii mici le vei ascunde in colturile camerelor sau in cosulete la vedere.

 5. 5

  Imparte fiecarui copil un cosulet. Spune-le cat timp au la dispozitie si porneste cronometrul. Cel care a reusit sa stranga cat mai multe oua in timpul desemnat, castiga.

Previous postCum sa mangai o pisica tensionata sau stresata Next postCum sa omori un cal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close