Cum sa te comporti cu un membru al familiei care este nepoliticos

Unelte articol

Este greu sa faci fata tensiunii atunci cand un membru al familiei se poarta urat si este nepoliticos. Insa este foarte important sa elimini supararea acumulata, pentru ca iti face rau. Mai jos gasesti cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Atunci cand persoana respectiva te enerveaza, incearca sa iti tii firea. Daca se comporta foarte urat, incearca sa ii spui ca depaseste limitele si ca ar trebui sa inceteze.

 2. 2

  Trateaza-ti membrii familiei exact cum astepti de la altii sa te trateze. Acest lucru se poate dovedi a fi foarte greu, insa este bine sa mergi pe acest principiu.

 3. 3

  Daca crezi ca o discutie cu acea persoana ar functiona, atunci vorbeste cu ea. Spune-i ca probabil nu realizeaza, dar se comporta nepoliticos si chiar obraznic. De asemenea spune-i ca ai aprecia daca si-ar revizui comportamentul si ar inceta sa se mai poarte asa urat.

 4. 4

  Intreaba-ti ruda daca acest comportament este rezultatul unei frustrari sau a unei suparari. Incearca sa o faci sa iti povesteasca despre ce o apasa, pentru a se descarca si a-si putea continua viata intr-un mod placut.

 5. 5

  Orice ai face, pastreaza-ti calmul si nu ii raspunde cu acelasi comportament.

Previous postCum sa te concentrezi cat mai mult pe programul tau de antrenament Next postCum sa te comporti cu o broasca testoasa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close