Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa va antrenati impreuna ca o familie – CumFacSa.ro

Cum sa va antrenati impreuna ca o familie

Unelte articol

A va antrena cu totii in familie este una dintre cele mai bune modalitati de a petrece timpul in familie. Beneficiile exercitiilor in familie sunt o crestere a starii de sanatate precum si a bunei dispozitii impreuna cu o scadere in greutate. De asemenea puteti sa va mentineti cat mai stranse legaturile pe care le aveti unii cu altii.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa faceti o „sedinta” in familie pentru a stabili ce exercitii fizice sunt pe placutl fiecarui membru al familiei.
  A va antrena impreuna nu inseamna neaparat a merge la sala de forta sau sala de fitness, ci pur si simplu inseamna sa faceti o activitate fizica impreuna : alergat, mersul pe bicicleta, mersul in drumetii, saritul corzii, dansul, mersul pe schiuri sau pe snowboard.

 2. 2

  Creati-va un program in asa maniera incat sa mergeti toti membrii familiei impreuna pentru a va antrena. Acest lucru inseamna ca va trebui sa stabiliti cel putin o zi pe saptamana in care sa puteti iesi si sa va puteti antrena in aceasta formatie.

 3. 3

  Stabilit-va rutina de exercitii fizice si notati-o pe o foaie sau pe un carnetel pentru a le aduce tuturor la cunostinta programul de antrenament care se va desfasura.

 4. 4

  Aceste exercitii fizice nu trebuie sa fie epuizante. Puteti observa pana si beneficiile unei plimbari de 15 minute dupa fiecare masa. Important este sa iesiti impreuna si sa faceti ce va place, nu sa va antrenati pana cand cu totii sunteti obositi.

 5. 5

  Odata ce v-ati apucat de acest antrenament propus mai sus este foarte impotant sa va tineti de acel program creat. Nu este o problema daca ratati unul sau doua antrenamente, ci lucrul important este sa fiti cat mai perseverenti si sa va antrenati in mod constant.

 6. 6

  Incurajati pe fiecare membru al familiei sa vina cu sugestii in ceea ce priveste activitatile pe care le veti face impreuna.
  De asemenea motivati-va reciproc pentru a iesi afara si pentru a va antrena.

Previous postCum sa va dezvoltati o atentie sporita pentru condus Next postCum sa va faceti pisica sa nu se mai urce pe birou

Related Posts

Posteaza un comentariu


close