Cum sa va distrati in familie?

Unelte articol

Cum sa va distrati in familie?Sunteti toti ocupati fiecare cu treaba lui – copii cu scoala, parintii cu serviciul. Asta face ca o familie sa se distanteze. De acea e bine sa va adunati cu toii in weekend, sau in fiecare seara pentru a petrece timp impreuna.

Pasi

 1. 1

  Faceti un picnic. Faceti ca o simpla activitate, aceea de a lua masa sa se transforme in ceva memorabil. Imiplicati toata familia in aceasta activitate dand fiecaruia cate un rol, cate ceva de facut.

 2. 2

  Explorati orasul in care locuiti. Poate ati fost in parcul orasului sau la strand de zeci de ori, dar cu siguranta exista parti prin care nu ati fost niciodata. Prefaceti-va ca sunteti exploratori si porniti intr-o misiune de investigatii. Faceti rost de harti si ghiduri. Mancati la un restaurant unde nu ati mai fost niciodata si mergeti pe dealurile din imprejurimi cu bicicleta de-a lungul raului.

 3. 3

  Clubul de carte. Initierea unui club de carte de familie ii incurajeaza si pe copii sa citeasca. Plus ca in acest fel veti avea ocazia de a le asculta gandurile si opiniile.

 4. 4

  Vizitati biblioteca sau o librarie pentru a cauta carti interesante de citit. Unu din parinti poate citi cu voce tare daca aveti copii prea mici care nu au invatat inca sa citeasca.

 5. 5

  Invatati ceva nou. Aceasta activitate va aduna pe toti impreuna si va da un subiect de discutie. Adunati-va si propuneti ce ati putea sa faceti impreuna. Odata ce ati hotarat, uitati-va dupa cursuri in oras si inscrieti-va. Daca nu va puteti permite sa platiti astfel de cursuri, cautati carti si DVD-uri cu instructiuni ca sa puteti sa invatati singuri.

.

Previous postCum sa-ti prezervi cultura? Next postCum sa te impaci cu fosta?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close