Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti sa procedezi pentru a gasi lentilele de contact pe care le-ai scapat pe covor – CumFacSa.ro

Cum poti sa procedezi pentru a gasi lentilele de contact pe care le-ai scapat pe covor

Unelte articol

Citeste in continuare daca vrei sa afli cum poti sa procedezi pentru a recupera lentilele de contact pe care le-ai pierdut pe covor.

Pasi

 1. 1

  Pune un ciorap de nylon in capatul tevii de la aspirator.

 2. 2

  Pune aspiratorul in priza si porneste-l la intensitatea cea mai scazuta. Tine teava de la aspirator putin in aer, nu o plimba direct pe covor pentru a nu deteriora lentila de contact daca treci peste ea.
  Daca ajungi in locul potrivit, atunci lentila de contact va ramane prinsa pe ciorapul de la capatul tevii de la aspirator.

 3. 3

  Spala bine lentila de contact inainte sa o pui in cutie sau inainte sa o pui inapoi pe ochi.
  Pentru a afla mai multe detalii despre cum trebuie sa procedezi pentru a spala lentila, iti sugeram sa te uiti la noi pe site, deoarece vei gasi cu siguranta un articol asemanator.

 4. 4

  Iti sugeram sa incepi cautarea lentilei dintr-o parte a covorului. In aceasta maniera vei putea sa explorezi cu grija intreaga suprafata a covorului.

Previous postCum poti sa iti protejezi ochii in timp ce stai la calculator Next postCum sa afli cauzele tinitusului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close