Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci farse la birou de 1 Aprilie – CumFacSa.ro

Cum sa faci farse la birou de 1 Aprilie

Unelte articol

1 Aprilie este o sansa grozava de a te distra cu farsele si sa dai vina pe sarbatoare. Daca te-ai hotarat sa faci cateva pacaleli la birou citeste cateva idei din acest articol.

Pasi

 1. 1

  Stabileste-ti o echipa cu persoane dintre colegii tai apropiati cu care sa pregatesti farsele. Lucrul in echipa va va feri sa exagerati glumele intr-un mod periculos. Dupa ce stabiliti echipa alegeti victimele.

 2. 2

  Umple biroul unui coleg, sau spatiul lui cubic cu baloane. Daca nu exista o usa care sa tina baloanele sa nu se risipeasca, foloseste folie de plastic pentru impachetat mancarea ca sa delimitezi spatiul.

 3. 3

  Acopera intreaga masa de lucru plus obiectele de pe ea cu biletele colorate pe care poti nota un mesaj haios.

 4. 4

  Impacheteaza fiecare lucru de pe masa in hartie de cadou.

 5. 5

  Acopera peretii biroului unui coleg cu postere reprezentand echipa de sport rivala, un canteret pe care il detesta, sau orice altceva ii displace.

 6. 6

  Lipeste pe toata tastatura unui coleg abtibilduri colorate.

Previous postCum sa faci farse cu mancarea de 1 Aprilie Next postCum sa faci fata dependentei de pornografie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close