Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa folosesti un brad de Craciun dupa sarbatori – CumFacSa.ro

Cum sa folosesti un brad de Craciun dupa sarbatori

Unelte articol

Craciunul a luat sfarsit iar bradul se usuca si isi imprastie acele peste tot in jurul lui. In realitate pomul este mort. Ce ramane de facut? In acest articol vei gasi cateva sugestiii rapide si usoare da a folosi un brad care in mod normal ar trebui depodobit si aruncat la gunoi.

Pasi

 1. 1

  Recicleaza bradul! Consiliul local al primariei trebuie sa aiba un plan de a colecta brazi morti si a-i transforma in ingrasamant de gradina. Daca in localitatea ta inca nu exista un asemenea program, suna la consililul local si intreaba detalii despre ce se intampla cu brazii morti. Propune-le sa inaugureze un serviciu comunitar care sa colecteze brazii de Craciun.

 2. 2

  Transforma bradul in surcele pentru foc, daca ai un semineu deschis si spatiu unde sa tai pomul. Lemnul de brad este excelent pentru a fi transformat in vreascuri. Bradul deja s-a uscat in casa ta, asa ca este intr-o conditie excelenta si doar trebuie sa fie taiat in bucati manevrabile. Treaba asta nu iti ia mai mult de cateva ore, apoi veti petrece un timp minunat sorbind ciocolata calda impreuna cu familia langa focul din semineu.

 3. 3

  Daca ai o gradina, fa-ti propriul tau ingrasamant. Nu ai nevoie de un consiuliu care sa iti faca ingrasamantul, poti sa ti-l faci si singur. Fa un grup cu vecinii tai si platiti impreuna un om care sa se ocupe de asta.

 4. 4

  Trimite-l inapoi la vazator. Cativa dintre marii comercianti de brazi vor lua inapoi brazii pentru fermele lor, sa il transforme in compost. Suna-I si intreaba-i de conditiile in acre iau brazii inapoi.

 5. 5

  Foloseste crengutele ca adapost pentru florile perene pe care le ai in gradina. Pune crengutele deasupra lor, acestea vor fi ca un scut pentru viscolul din urmatoarele doua luni de iarna.

Previous postCum sa faci ornamente din conuri de brad Next postCum sa faci un mini brad de Craciun din polistiren

Related Posts

Posteaza un comentariu


close