Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa hranesti corect o capra – CumFacSa.ro

Cum sa hranesti corect o capra

Unelte articol

Caprele sunt surprinzator de mofturoase in ceea ce priveste mancarea pe care o mananca. Este foarte important sa stii cu ce sa iti hranesti capra daca vrei sa ajunga sanatoasa.

Pasi

 1. 1

  Ganteste-te sa formulezi o dieta pentru capra. Caprele au nevoie de mancare cu un continut ridicat in proteine (de regula 12% sau chiar mai mult). De asemenea, poti sa le dai sa manance iarba, fan sau lucerna. Dieta ar trebui sa includa crengi de la diversi arbusti, cum ar fi salcie sau plop.

 2. 2

  Permite-i caprei sa aiba acces nelimitat la apa. Ca in cazul oricarui animal, apa este un nutrient esential pentru a mentine caprele cat mai sanatoase.

 3. 3

  Poti sa alcatuiesti un program strict si sa ii dai caprei sa manance la ore fixe.

 4. 4

  Asigura-te ca le dai mancarea necesara, in functie de varsta, rasa si marime.

Previous postCum sa hranesti un sarpe Next postCum sa folosesti usturoiul ca un remediu pentru caderea parului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close