Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pari treaz – CumFacSa.ro

Cum sa pari treaz

Unelte articol

Acest articol iti va oferi cateva sfaturi despre cum trebuie sa procedezi pentru a nu te da de gol ca ai consumat alcool.

Pasi

 1. 1

  In primul rand incearca sa te concentrezi spre a-ti pastra ochii cat mai deschisi. Atunci cand esti sub influenta alcoolului tinzi sa ai ochii putin mai inchisi, sa pari mai somnoros.

 2. 2

  Limiteaza-ti conversatiile. Cu cat vei vorbi mai mult, cu atat cresc sansele de a te da de gol ca ai consumat alcool. Ofera raspunsuri simple, nu intra in detalii si nu initia nicio conversatie inutila.

 3. 3

  Incearca sa nu mergi prea mult. Gaseste un loc unde sa te poti aseza si ramai acolo. Daca incepi sa te plimbi, nu numai ca vei atrage atentia asupra ta, dar ai sanse foarte mari sa iti pierzi echilibrul, sa te impiedici sau chiar sa cazi.

 4. 4

  Incearca sa fii cat mai alert. Foarte multe persoane aflate sub influenta alcoolului tind sa se inchida in ele, sa se gandeasca la anumite lucruri si sa ignore ce se intampla in jurul tau.

 5. 5

  Incearca sa gasesti o scuza daca cineva te intreaba de ce aratai intr-un anume fel. Poti pur si simplu sa spui ca esti bolnav, ca esti racit, ca nu te simti bine sau ca esti obosit.

 6. 6

  Cea mai buna modalitate de a te asigura ca nu vei fi prins este sa nu ajungi in primul rand intr-o astfel de situatie.

Previous postCum sa organizezi o petrecere pentru ziua de nastere cu tema Soricica Minnnie Next postCum sa pastrezi decoratiile de Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close