Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pastrezi legatura cu familia ta – CumFacSa.ro

Cum sa pastrezi legatura cu familia ta

Unelte articol

Fie ca studiezi in strianatate, fie ca abia te-ai mutat din casa parintilor sau pur si simplu ca esti plecat intr-o vacanta, este foarte important sa tii legatura cu familia ta. Acest lucru iti va da putere sa faci tot ce vrei sa faci si iti amintesti ca cei dragi sunt alaturi de tine. Iata cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Profita de tehnologia moderna. Acum exista retelele sociale si programele de vorbit pe calculator care iti pot usura incercarea. De asemenea exista si metodele mai vechi precum posta electronica sau telefonul mobil, daca ti-ai activat in prealabil optiunea internationala.

 2. 2

  Intreaba-i mereu pe cei dragi care sunt noutatile si ce s-a mai petrecut pe acasa. Astfel vei fi la curent cu tot ce se intampla acasa si vei fi instiintat daca se petrece ceva major.

 3. 3

  Pastreaza legatura cu cei mici. Fratii/surorile mai mici necesita intotdeauna o atentie speciala, poate chiar sa le explicit de ce si unde esti plecat si sa vorbesti cu ei de fiecare data cand vorbesti cu familia ta. Intreaba-i de scoala, de prietenii lui si spune-i ca iti este dor de el/ea.

 4. 4

  Poti incerca metoda veche de a scrie scrisori daca nu ai computer sau nu ti l-ai luat cu tine. Mai ales daca parintii sunt mai in varsta, se vor bucura sa primeasca o scrisoare de la tine.

 5. 5

  Pune-i si tu la curent cu ultimele stiri. Povesteste-le ce ai mai facut, cum iti merge, ce noutati ai, cand vii acasa. Se vor bucura sa auda ca iti merge bine.

 6. 6

  Daca sederea ta in strainatate este mai indelungata, incearca sa iti faci timp de sarbatori sau macar o data pe an sa vii acasa ca sa-ti vezi familia. Se vor bucura foarte mult sa te vada, mai ales daca ai fost plecat mult timp.

 7. 7

  Chat-ul video este cea mai buna metoda. Astfel iti poti vedea familia si poti vorbi cu ei in acelasi timp.

Previous postCum sa aprinzi lumanarile de Craciun Next postCum sa eviti aparitia diabetul la copii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close