Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti impiedici copilul sa devina obez – CumFacSa.ro

Cum sa-ti impiedici copilul sa devina obez

Unelte articol

Obezitatea in randul copiilor este o problema majora in ziua de azi. In calitate de parinte, trebuie sa acorzi atentie activitatilor si nevoilor copilului tau. Mai jos gasesti cateva sfaturi pentru ca obezitatea sa nu devina o problema in viitorul apropiat:

Pasi

 1. 1

  Incepe inca din copilarie si introdu in alimentatia zilnica mancare sanatoasa. Incearca sat ii cat mai departe de copii mancarea fast-food.

 2. 2

  Nu folosi mancarea pe post de premiu, in cazul in care a facut ceva bine, a luat note mari sau a facut treburi prin casa. Astfel isi va dezvolta obiceiuri proaste de a manca neregulat si din motive gresite.

 3. 3

  Fii creativ atunci cand prepari mesele. O farfurie mai atractiva va fi mai greu de refuzat de copii mofturosi.

 4. 4

  Incearca sa elimini din casa orice urma de ciocolata, bomboane sau dulciuri. Copilul va fi si mai ispitit daca stie ca sunt acolo.

 5. 5

  Invata-l sa bea multa apa in fiecare zi. In jur de 8 pahare pe zi este foarte sanatos sa consume, insa nu il forta pentru ca va refuza.

 6. 6

  Asigura-te ca se implica in activitati sportive de orice natura. Impune-i o limita cand vine vorba de televizo sau calculator si incearca sa faci cu el/ea miscare afara sau in casa.

 7. 7

  Ajuta-l sa-si dezvolte o imagine buna despre propria persoana. Invata-l sa imbunatateasca intotdeauna partile negative si sa aprecieze partile pozitive.

 8. 8

  Condu prin puterea exemplului. Daca tu ai niste obiceuri sanatoase de a manca, automat le va avea si el.

Previous postCum sa-ti limpezesti mintea in pregatirea pentru meditare Next postCum sa-ti imbunatatesti tehnicile de respiratie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close