Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii perfect? – CumFacSa.ro

Cum sa fii perfect?

Unelte articol

Cum sa fii perfect?O fiinta umana perfecta este cea care este respectata de toata lumea, din toate punctele de vedere. Oamenii o vad ca un model de viata. Sunt patru reguli simple, usor de urmat.

Pasi

 1. 1

  Onestitatea. Fii mereu sincer cu tine.

 2. 2

  Neinfricarea. Fii neinfricat. Inlatura teama de esec, respingere, de a spune adevarul, de a face greseli etc.

 3. 3

  Actiune. Fii o persoana de actiunte, nu filosofa.

 4. 4

  Dragoste pentru toti. Iubeste toate fiintele vii ca si cum ti-ar fi cele mai apropiate rude. Iubeste-te pe tine, de asemenea.

Sfaturi

 • Randurile de mai sus sunt invataturile tuturor invatatilor si Marilor carti. Sa te gandesti la aceste patru principii poate face ca totul sa para foarte complicat, si totusi, odata ce incepi sa le aplici, totul va fi mai usor decat crezi.
 • Niciun pericol – Daca urmezi cele patru principii, s-ar putea sa ai o perioada mai dificila la inceput, dar la urma vei iesi invingator.

.

Previous postCum sa te pregatesti pentru cumparaturi? Next postCum sa-ti prezervi cultura?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close