Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te rogi? – CumFacSa.ro

Cum sa te rogi?

Unelte articol

Ruga este calea de intra in contact cu o entitate superioara. Rugaciunea poate fi folosita in multe feluri: pentru a incuraja pacea, intelepciunea, vindecarea, directionarea spirituala si iubirea neconditionata. Este un exercitiu formal de a ne auto sugestiona.

Pasi

 1. 1

  Ia-ti un timp de ragaz in fiecare zi. Orice relatie are nevoie de timp si intimitate, iar conexiunea cu Dumnezeu nu e diferita. Stabileste momentele zilnice de rugaciune si respecta-le. Cu cat esti mai devotat acestui lucru, cu atat va fi mai buna viata ta de credincios.

 2. 2

  Du-te intr-un loc linistit unde sa nu fii deranjat.Acest lucru te va face sa te poti concentra la rugaciune, la a te simti mai aproape de divinitaate.

 3. 3

  Incepe cu cateva momente de tacere. Traim intr-o lume plina de zbucium si agitatie si avem nevoie de liniste pentru a auzi vocea Creatorului. Aceasta difera pentru fiecare si se poate manifesta in sentimente de pace, dragoste, speranta sau oertare.

 4. 4

  Spune-ti nevoile si dorintele sincer si in intregime. Poti spune o rugaciune ca Tatal nostru, si sa incerci sa simti si sa traiesti, sa intelegi ceea ce spui.

 5. 5

  Incheie rugaciunea cu multumire si recunostinta pentru ce a facut Dumnezeu pentru tine.

 6. 6

  Ai incredere ca vei primi raspuns la rugaciuni. Poate fi cel mai greu lucru dar rugaciunea fara speranta sunt cuvinte goale.<

Sfaturi

 •  Cel mai important lucru este sa crezi in forta creatoare.
 • Nu este o cale corecta de a te ruga. Fiecare se roaga in felul lui, cum se simte cel mai confortabil si mai impacat cu sine.
 • Rugaciunea nu e solutia tuturor problemelor. De multe ori trebuie sa facem, si noi ceva pentru ca o minune sa aiba loc.

.

Previous postCum sa traim sanatos? Next postCum sa te prezinti la un interviu?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close