Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi actiuni – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi actiuni

Unelte articol

A cumpara actiuni intr-o companie este un lucru destul de usor, odata ce te-ai interesat de actiunile la firma respectiva. Alege-ti actiunile cu grija si fa o cercetare inainte sa te apuci sa cumperi ceva si tine minte ca bursa de valori se poate prabusi oricand.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa te educi pentru a sti tot in materie de actiuni si de bursa de valori, inainte sa te apuci sa cumperi ceva. Poti gasi informatii despre actiuni si brokeri pe internet.

 2. 2

  Gandeste-te daca vrei un cont de broker. Esti dispus sa te intalnesti cu cineva si sa discutati fata in fata? Vei putea fi contactat telefonic? Ai nevoie de acces la internet? Te gandesti numai la pret si la bani? Vrei sa cumperi si sa vinzi doar actiuni sau vrei sa te ocupi si de fonduri mutuale si altfel de treburi?

 3. 3

  Gaseste o firma de la care poti cumpara personal actiuni, in functie de necesitatile tale. Daca ai nevoie de mai multe sfaturi, poti primi ajutor de la o firma specializata.

 4. 4

  Contacteaza o firma online si fa o cerere. Multe firme primesc cereri online, desi majoritatea cer sa trimiti o suma de bani pentru a va deschide contul online.

 5. 5

  Odata ce vi s-a deschis contul, puteti incepe sa cumparati si sa vindeti actiuni.

Previous postCum sa castigi la aparate Next postCum sa cumperi o casa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close