Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cumperi o casa – CumFacSa.ro

Cum sa cumperi o casa

Unelte articol

A-ti cumpara un apartament sau o casa poate sa fie un vis devenit realitate, dar pentru aceasta trebuie sa depui un efort substantial pentru a te asigura ca procesul merge cat mai lin. Aici aveti cativa pasi prin care va puteti indeplini visul.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa te decizi daca are rost sa cumperi un apartament sau sa mai stai in chirie. Daca in cadrul jobului tau drebuie sa te deplasezi mult, atunci nu are rost sa iti cumperi un apartament.

 2. 2

  Imbunatateste-ti creditul. Plateste-ti datoriile. Fa-ti un raport al creditului curent.

 3. 3

  Decide-te ce fel de apartament vrei. De 2 camere, de 3 camere, duplex. Trebuie sa te gandesti clar ce fel de apartament iti permiti sa iti cumperi, sau ce apartament iti permiti sa iti cumperi.

 4. 4

  Pentru a-ti simplifica cautarile, gandeste-te la o anumita zona in care vrei sa iti cauti o locuinta. Intereseaza-te de preturi, de design-ul apartamentului, de cartierul in care se afla.

 5. 5

  Viziteaza cateva apartamente care sunt de vanzare pentru a vedea preturile in functie de numarul de camere, de vechimea blocului si de zona.

 6. 6

  Intereseaza-te cat de mult poti. Uita-te peste cat de multe apartamente poti. Nu te grabi cand ai de facut o astfel de achizitie. Trebuie sa ai destul de multa rabdare.

 7. 7

  Poti cauta si apartamente din afara zonei in care esti interesat. Poate gasesti o oferta mult mai buna.

 8. 8

  Viziteaza zonele in care esti interesat sa iti cumperi apartament in mai multe momente ale zilei pentru a vedea traficul din acea zona, locurile de parcare disponibile precum si nivelel de zgomot din diverse perioade ale zilei.

 9. 9

  Gandeste-te daca trebuie sa renunti la vechea locuinta pentru a-ti putea permite aceasta noua locuinta. Daca ai decis asa, atunci ar trebui sa pui la vanzare mai intai apartamentul tau, pentru a putea mai apoi sa cumperi apartamentul pe care il doresti.

 10. 10

  Incearca sa nu te indragostesti de o anumita proprietate. Este fantastic sa gasesti exact ceea ce iti doresti, dar ai putea sa ajungi sa platesti mult mai mult decat ai fi dispus sa platesti in mod normal, doar pentru ca esti implicat emotional.

 11. 11

  Odata ce ai trecut prin toti acesti pasi de mai sus si ai gasit o locuinta care sa ti se potriveasca, poti sa inchei contractul si sa incepi mutarea, lucru care nu va fi chiar usor de realizat.

Previous postCum sa cumperi actiuni Next postCum sa devii un barbat atragator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close