Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o preluare leasing – CumFacSa.ro

Cum sa faci o preluare leasing

Unelte articol

Presupunand ca vrei sa preiei un leasing de la cineva, poate fi o situatie care iti este atat tie favorabila, cat si pentru persoana de la care preiei leasingul. Tu preiei leasingul de la un bun personal (masina de exemplu), in timp ce persoana care a facut leasingul, daca nu mai poate sa se tina de obligatiile contractuale, iti cedeaza tie leasingul. In general, daca preiei un leasing de la o persoana este in mare parte acelasi lucru cand iti incepi tu un leasing, numai ca persoana care a facut initial leasingul raspunde in final de obligatiile contractuale.

Pasi

 1. 1

  Intai trebuie ca cel care a facut initial leasingul sa vorbeasca cu compania. El trebuie sa comunice companiei ca tu esti interesat sa preiei leasingul de la el.

 2. 2

  Trebuie sa cazi de comun acord cu persoana de la care preiei leasingul in ceea ce priveste obligatiile contractuale. Depune o cerere in care iti prezinti dorinta de a prelua leasingul.

 3. 3

  Asteapta sa primesti contractul de la firma respectiva. Completeaza toate informatiile necesare pe acel contract. Semneaza contractul si returneaza-l companiei.

 4. 4

  Odata ce detinatorul bunului este instiintat de companie ca leasingul a fost preluat de tine, trebuie sa iti dea acel bun care va intra in posesia ta.

 5. 5

  In acel moment, platile care trebuie facute pentru acel bun, iti revin tie. Tie iti revin obligatiile de a plati ratele lunare. In acel moment tu esti proprietarul acelui bun.

Previous postCum sa faci o achizitie publica Next postCum sa folosesti emoticon-urile pentru facebook

Related Posts

Posteaza un comentariu


close