Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un imprumut pentru a cumpara o masina? – CumFacSa.ro

Cum sa faci un imprumut pentru a cumpara o masina?

Unelte articol

Daca ai un venit destul de bun, si stabilitate la locul de munca, poti obtine un imprumut chiar daca ai un credit nu foarte bun. Sunt atat banci cat si dealeri auto care pot oferi credite clientilor.

Pasi

 1. 1

  Obtine o copie al raportului tau de credit. Chiar daca nu stai bine la acel capitol, tot ai sanse sa primesti imprumutul pe care il soliciti.

 2. 2

  Economiseste bani pentru a plati o parte din suma masinii cu bani cash. Astfel, poti sa iti majorezi sansele de a primi un credit fie de la banca fie de la dealerul auto.

 3. 3

  Calculeaza cat de mult iti permiti sa chetuiesti pe o masina. Trebuie sa incluzi si preturile intretinerii, al carburantului precum si alte cheltuieli neprevazute legate de masina. Adunate, aceste cheltuieli nu ar trebui sa depaseasca 10% din venitul tau anual. De exemplu, daca ai un venit lunar de 2.000 RON, ar trebui sa platesti pe luna aproximativ 200RON pentru masina.

 4. 4

  Fa o vizita la banca, apoi discuta cu managerul bancii despre imprumutul pe care vrei sa il faci. Trebuie sa oferi informatii despre venitul tau lunar si economiile tale. Astfel, banca va putea decide daca iti va oferi sau nu creditul.

 5. 5

  Mergi la dealerul auto cu banii stransi de tine precum si cu banii pe care ti i-a oferit banca. Daca nu ai obtinut imprumutl de la banca, atunci poti sa vorbesti cu dealerul auto pentru a afla daca poate sa iti ofere el un credit pentru masina pe care vrei sa o achizitionezi.

Previous postCum sa faci un barbat sa te observe? Next postCum sa fii amuzant?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close