Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa investesti in aur – CumFacSa.ro

Cum sa investesti in aur

Unelte articol

Aurul are ce multe alte valute din zilele noastre nu au – valoare proprie. Acest lucru inseamna ca poti face o investitie in aur, fara a te teme de inflatie. In zilele noastre, este foarte usor sa investiti in aur. Iata de ce :

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa te decizi daca vrei sa incepi aceasta investitie. De exemplu, investitia in aur este o investitie sigura, deoarece nu isi pierde valoare cum isi pierd banii in cazul inflatiei sau denominarii.

 2. 2

  Investeste in aur prin a incepe sa cumperi monede si lingouri de aur. Cauta sa cumperi monede din aur de puritate 100%. In mai multe tari se vand astfel de monede, dar poti gasi si pe internet.

 3. 3

  Poti sa cumperi actiuni de la bursa de la companii de aur. De exemplu, companii care mineaza aur. Un avantaj este ca detii actiuni, fapt care te poate ajuta sa le vinzi sau cumperi mult mai usor.

 4. 4

  Cumpara bijuterii de aur. Acest lucru poate parea ciudat, deoarece bijuteriile detin marcajul fabricantului, precum si puritatea si gramajul. Dar, poti sa incepi prin a cumpara din anumite locuri unde pretul este mai mic, pentru ca, tu sa le vinzi la un pret mai mare.

Previous postCum sa initiezi o conversatie cu un strain Next postCum sa obtii o refinantare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close