Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reduci dependenta de a face cumparaturi – CumFacSa.ro

Cum sa reduci dependenta de a face cumparaturi

Unelte articol

Iata cateva modalitati utile de care te poti folosi pentru a reduce sau pentru a scapa de dependenta ta de a face cumparaturi.

Pasi

 1. 1

  In primul rand ar trebui sa te intrebi care este principalul motiv pentru care ai iesit la cumparaturi. Acest lucru poate sa fie din cauza faptului ca ai anumite nevoi emotionale. Gandeste-te care sunt motivele pentru care faci cumparaturi in exces.

 2. 2

  Incearca sa substitui comportamentul pe care il ai atunci cand faci cumparaturi cu o alta activitate. Incearca de exemplu sa te uiti la un film, sa citesti o carte, sa iesi la alergat, sa mergi la sala, etc. Incearca sa gasesti o activitate care sa iti ia gandul de la cumparaturi.

 3. 3

  Gandeste-te la lucrurile de care ai intr-adevar nevoie. Gandeste-tel la lucrurile pe care deja le ai, si gandeste-te cu adevarat de ce anume ai mai avea nevoie.

 4. 4

  Stabileste-ti un buget limitat in care sa te poti incadra. Poti de asemenea sa lasi cardurile si banii acasa in asa maniera incat, atunci cand iesi in oras sa ai la tine doar o anumita suma limitata de bani.

 5. 5

  Ia cu tine un prieten. Acesta te va ajuta sa iei deciziile potrivite si sa te retina de la a cumpara anumite lucruri doar din impuls.

 6. 6

  Evita sa intri in magazine cu preturi ridicate. In aceasta maniera vei economisi multi bani.

Previous postCum sa reduci consumul de alcool in perioada vacantelor Next postCum sa reduci expunerea copiilor tai la chimicale

Related Posts

Posteaza un comentariu


close