Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa verifici cat este de proaspat un brad – CumFacSa.ro

Cum sa verifici cat este de proaspat un brad

Unelte articol

Cand te duci sa cumperi un brad, este important sa verifici cat este de proaspat ca sa nu sfarsesti cu un bat si niste crengi goale pana acasa sau cu un brad atat de uscat incat e pericol de incendiu si daca pocnesti degetele langa el, in loc de un brad fermecator. Citind acest articol vei afla ce sa urmaresti cand cumperi un brad de Craciun.

Pasi

 1. 1

  Varianta cea mai buna este sa vizitezi o ferma de brazi de unde sa poti cumpara bradul dupa ce este taiat sub ochii tai. Daca insa nu ai aceasta optiune intereseaza-te in jur prietenii daca si-au luat deja brazi si daca sunt multumiti intreaba-i de unde si l-au cumparat. E bine sa te duci intr-un loc ce are recomandare.

 2. 2

  Evalueaza pomul din privire. Pare el proaspata, sanatos si in forma buna?

 3. 3

  Trage de acele bradului. Daca bradul este proaspat acele vor sta in loc si nu se vro desprinde cu usurinta. Ar trebui sa opuna rezistenta mare pana sa le poti desprinde de pe creanga.

 4. 4

  Verifica cu degetele trunchiul si vezi daca este lipicios de la rasina. Daca este lipicios, atunci cu siguranta bradul este proaspat.

 5. 5

  Verifica daca bradul are ace slabite. Ia trunchiul si scutura-l putin in sus si in jos . E de asteptat ca sa cada cateva ace pe jos, dar daca vezi cum cad o multime de ace pe jos, uita-te la un alt brad. Unul care pierde o gramada de ace nu mai este proaspat si poate sa fie destul de uscat ca sa fie pericol pentru incendiu.

Previous postCum sa petreci o sambata cat mai placuta si relaxanta Next postCum sa previi durerile de gat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close