Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti gasi metode de finantare pentru afacerea ta – CumFacSa.ro

Cum poti gasi metode de finantare pentru afacerea ta

Unelte articol

Cand vrei sa incepi propria ta afacere de la zero, trebuie sa te gandesti la cateva metode de finantare. Daca ai un plan solid pentru afacerea pe care vrei sa o incepi iti poate fi de mare ajutor atunci cand vrei sa gasesti finantatori.

Pasi

 1. 1

  Mergi la o banca din orasul tau pentru a obtine finantarea necesara inceperii unei afaceri. Va trebui sa vii la banca cu planul tau de afacere, care sa includa si un posibil venit pentru afacerea ta.

 2. 2

  Abordeaza un investitor. Exista investitori privati care investesc in afaceri noi. Ei mai degraba ar investi intr-o afacere a unui afacerist experimentat decat in afacerea unui incepator, dar, merita sa incerci. Majoritatea investitorilor pot sa te ajute daca planul tau pentru afacere este foarte bun. Dupa cum spunean, merita sa faci o incercare.

 3. 3

  Mergi la prieteni si la familie. In ultima instanta, si aceasta este o optiune : sa obtii fonduri de la persoanele cunoscute. Intreaba pe fiecare persoana pe care o cunosti, incluzand prietenii tai si pe cei din familia ta. Asigura-te ca semnezi contracte legalizate pentru a fi amandoi mai siguri in vederea completarii unei eventuale tranzactii.

Previous postCum sa obtii fonduri Europene Next postCum sa adresezi o scrisoare unui judecator

Related Posts

Un comentariu

 1. Eusebiu
  Feb 21, 2015

  O idee de a finanta proiectele si ideile bune a patruns si in tara noastra prin asa zisele platforme de crowdfunding.

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close