Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un cadou de sarbatori pentru angajatii tai – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un cadou de sarbatori pentru angajatii tai

Unelte articol

Gestul de a darui, mai ales in apropierea sarbatorilor, va face minuni pentru moralul si entuziasmul angajatilor tai. Nu conteaza cat de mare este afacerea sau bugetul tau, arata-le angajatilor ca iti pasa si te bucuri de spiritul sarbatorilor.

Pasi

 1. 1

  Decide-te ce suma de bani o poti cheltui pe cadouri. Daca este cazul poti impartii angajatii pe diverse niveluri si hotarasti in functie de acest criteriu bugetul alocat fiecarui nivel.

 2. 2

  Daca ai un numar mic de angajati, fii creativ si daruieste fiecaruia un cadou diferit. Daca nu stii ce sa le cumperi, solicita-le sa scrie scrisori catre Mos Craciun. Alege un lucru pe care sa-l oferi din lista fiecaruia.

 3. 3

  Alege un cadou de care totii angajatii se vor bucura, de exemplu un cos de fructe sau dulciuri si cumpara unul pentru fiecare persoana. De asemenea poti opta pentru cadouri ce pot fi personalizate: stilouri, cani si altele pe care le inscriptionezi numele fiecaruia.

 4. 4

  Pentru mai multi oameni exista doua lucruri care nu le vor ajunge niciodata in timpul sarbatorilor: timpul si banii. Daca afacerea iti permite, ofera-le mai multe zile libere de sarbatori. De asemenea le poti oferi prime de Craciun.

 5. 5

  Organizeaza o petrecere la un restaurant sau bar pentru angajatii tai.

Previous postCum sa alegi tema pentru petrecerea zilei de nastere Next postCum sa alegi un cadou grozav pentru iubita ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close