Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti investitori pentru afacerea ta – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti investitori pentru afacerea ta

Unelte articol

Una dintre cele mai mari provocari pe care le ai la inceputul unei afaceri este cum sa strangi fonduri din exterior. Iti va fi atat greu cat iti va lua si mult timp sa gasesti investitori, dar acest lucru poate avea un impact foarte mare asupra companiei. Va fi foarte benefic pentru compania ta daca gasesti unul sau mai multi investitori care sa te ajute sa te dezvolti.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa pornesti cu un bun plan de afaceri. Acesta trebuie sa includa un rezumat despre produsele sa serviciile oferite de companie, o prezentare generala a industriei de domeniu precum si ce competitori aveti.

 2. 2

  Angajeaza o firma care va putea sa evalueze bunurile companiei. Aceasta evaluare trebuie sa includa si toate cladirile pe care le contine compania, precum si alte bunuri fizice precum diverse echipamente si masinarii.

 3. 3

  Trebuie sa vii cu situatia financiara pe cel putin un an. Aceasta situatie financiara ar trebui facuta de o firma de specialitate, care sa includa in situatia financiara bilantul, veniturile precum si fluxul de numerar.

 4. Surse de venit

  4

  Abordeaza banca. Un avocat de afaceri ar trebui sa aiba o lista cu diferite banci. Cei de la banca iti vor cere planul de afaceri, lista cu bunurile companiei si situatia financiara. Banca se va concentra asupra bunurilor companiei si fluxul de numerar.

 5. 5

  Cauta sa obtii un imprumut. Nu fi descurajat daca esti refuzat. Majoritatea bancilor nu ofera imprumuturi firmelor mici.

 6. 6

  Poti sa abordezi diferiti investitori daca nu ai succes cu obtinerea unui imprumut bancar. Acesti investitori sunt dispusi sa riste si nu sunt interesati de istoricul companiei. Acestia in schimb vor fi concentrati asupra planului de afaceri, mai ales spre proiectele de crestere si dezvoltare. Pot in schimb sa iti ceara sa le dai o parte din actiunile companiei. Ar trebui sa stii in ce afacere intri inainte sa semnezi un contract cu astfel de investitori.

Previous postCum sa folosesti citate dintr-un interviu Next postCum sa impresionezi o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close