Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa infiintezi o linie de croaziera – CumFacSa.ro

Cum sa infiintezi o linie de croaziera

Unelte articol

Croazierele sunt tot mai populare in ziua de astazi datorita avantajelor pe care le prezinta: un loc luxos, portabil, din care sa poti vizita mai multe tari si orase interesante pe parcursul a una sau doua saptamani. Citeste in continuare si afla cum sa iti deschizi o linie de croaziera.

Pasi

 1. 1

  Primul lucru de care ai nevoie este spiritul de afaceri. Daca deja stii sa te descurci in afaceri nu vei avea probleme, insa daca esti incepator s-ar putea sa ai nevoie de cursuri. Trebuie sa stii sa finantezi, administrezi si sa tii profitabila afacerea. Nu trebuie sa ai experienta in domeniu, dar va trebui sa fii obisnuit cu lumea afacerilor.

 2. 2

  Hotaraste-te daca vrei sa iti cladesti propria linie de croaziera de la zero sau daca vrei sa fii ajutat de un sindicat sau sa faci parte dintr-o franciza. Fiecare abordare are avantajele ei si e o idee buna sa te interesezi de toate aceste posibilitati inainte de a lua decizia finala.

 3. 3

  Hotaraste-te care vrei sa fie tara de plecare unde iti vei inmatricula vasele. Afla ce licente sau autorizari trebuie sa obtii. Ca o alternative, poti sa inchiriezi vase de croaziera decat sa le cumperi – e mai ieftin si riscurile sunt mai mici.

 4. 4

  Incearca afacerea inainte sa te apuci de ea. Incepe de jos si ia grupuri mici pe vase inchiriate pentru preturi abordabile. Astfel, poti sa iti faci o idee de baza daca asta vrei sa faci sau nu.

 5. 5

  Concepe un plan de afaceri. E important sa ai un plan cuprinzator si bine documentat. Explica ce fel de vase vrei sa incluzi in croaziera referitor la marime, precum si la capacitate. Poti incepe cu un vas mai mic dupa care sa-ti extinzi afacerea.

 6. 6

  Afla care sunt cele mai bune vase pentru tipul de afacere pe care vrei sa-l dezvolti, daca trebuie sa cumperi un vas de croaziera deja in uz sau daca vrei sa personalizezi unul pentru afacerea ta.

 7. 7

  Gandeste-te ce rute vrei sa abordezi si obtine licentele necesare pentru a naviga pe acestea, si afla care sunt competitorii de pe acel segment de piata. Trebuie sa fii inovativ si sa bati intotdeauna concurenta, insa prin mijloace loiale.

 8. 8

  Gandeste-te la activitatile pe care le poti face in croaziera, precum privitul balenelor, acitivitati la bord, vizitarea unor orase sau insule, etc.

 9. 9

  Gandeste-te la asigurarile pe care trebuie sa le faci si fa un plan pentru a acoperi cheltuielile de uzare a vasului si combustibilul.

 10. 10

  Aduna banii de care ai nevoie pentru a incepe afacerea. Vasele maritime nu sunt ieftine si vei avea nevoie de bani pentru toate cheltuielile pe care le implica afacerea. Gandeste-te ce finantare s-ar potrivi cel mai bine. Poti alege intre banci, cooperative sau uniuni de credit, sindicate, societati de capital, etc.

Previous postCum sa indepartati intr-un mod natural mirosul neplacut din pantofi Next postCum sa inveti sa iubesti exercitiile fizice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close