Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti deschizi o afacere in industria turismului – CumFacSa.ro

Cum sa iti deschizi o afacere in industria turismului

Unelte articol

Daca te gandesti sa-ti deschizi o afacere in turism trebuie sa iei in considerare o serie de elemente precum locatia, subramura de care vrei sa te ocupi sau care este concurenta pe un segment de piata. Urmeaza pasii de mai jos daca vrei sa stii cum sa-ti deschizi o afacere in turism.

Pasi

 1. 1

  In primul rand analizeaza conceptul pe care il ai in minte. E important sa stii daca vrei sa deschizi o franciza sau daca vrei sa mergi pe cont propriu. O franciza are o serie de avantaje dar intotdeauna va trebui sa platesti francizorului partea sa.

 2. 2

  Daca te-ai hotarat sa mergi pe ideea de franciza, obtine o licenta in acest sens de la o companie de calatorie cu reputatie impecabila. Asigura-te ca inainte de a semna contractul de franciza citesti cu atentie toate punctele acestuia si clauzele mentionate, si nu ezita sa iti iei un avocat care sa te asiste.

 3. 3

  Trebuie sa te familiarizezi cu aspectele acestei industrii. Obtine cat mai multe informatii despre calatoriile aeriene, cu trenul, despre croaziere, hoteluri si destinatii de vacanta. De asemenea, invata ce fel de pachete de calatorie sunt populare si cautate.

 4. 4

  Gaseste o locatie potrivita. Analizeaza cerintele francizorului si incepe sa cauti o locatie care sa indeplineasca aceste criterii. Vei avea nevoie de un loc potrivit in care sa te poti intalnit cu clientii. Biroul tau trebuie sa fie indeajuns de incapator pentru a putea tine computerele si echipamentele esentiale.

 5. 5

  Angajeaza! Ca orice afacere, pentru a avea succes trebuie sa ai angajati de incredere. In primul rand ai nevoie de un contabil care sa te ajute sa faci planul de afaceri pentru a obtine un imprumut.

 6. 6

  Gaseste strategii de marketing. Intr-o franciza, francizorul se va ocupa in principal de marketing, insa trebuie sa faci si tu reclama la nivel local pentru ca oamenii sa stie despre afacerea ta.

 7. 7

  Gaseste metode de plata alternative. Odata ce vrei intra in afaceri, clientii tai vor dori sa faca plati cu bani gheata, carduri, etc. Deschide un cont bancar si un cont de cecuri si carduri de credit pentru afacerea ta pentru ca platile sa poata fi facute in orice metoda.

 8. 8

  Intotdeauna urmeaza indicatiile francizorului si incearca sa-ti indeplinesti obiectivele.

Previous postCum sa iti cresti fluxul de sange spre creier Next postCum sa iti dezvolti mai bine muschii bicepsului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close