Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti deschizi o ferma de brazi de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa iti deschizi o ferma de brazi de Craciun

Unelte articol

Poate te gandesti de ceva timp sa incepi o afacere buna. Vrei o idee distractiva? Ce zici de o ferma de brazi de Craciun? Continua sa citesti acest articol si vei afla pas cu pas cum sa iti deschizi o afacere bazata pe o ferma de brazi. Succes!

Pasi

 1. 1

  Gaseste pamantul, de preferat sa aiba in jur de cinci pana la douzeci acrii. Inainte de a cumpara pamantul ia o proba de sol si du-o la un laborator ca sa o analizeze si sa vezi daca este un tip de pamant potrivit. Nu uita sa vizitezi mai multe proprietati . Alege-o dupa tipul solului dar in acelasi timp sa fie si aproape de locul unde locuiesti, ca sa nu fi nevoit sa pierzi timp pretios pe drum. Nu incurca probele de pamant, altfel vei alege pamantul gresit!

 2. 2

  Cere sfatul unui specialist in agronomie pentru a-ti interpreta rezultatele de la laborator si a te sfatui cu privire la terenul pe care vrei sa il cumperi.

 3. 3

  Contacteaza o ferma de brazi de unde sa iti cumperi puieti de brazi pe care sa ii plantezi. Cand plantezi puietii pune-i cate 8 sau 10 in rand si apreciaza o distanta potrivita care sa le lase spatiul de care au nevoie ca sa creasca fara limitarea de competitie.

 4. 4

  Discuta cu aspecialistul in agronomie si noteaza-ti o lista de produse chimice de care ai nevoie pentru pomii tai.

 5. 5

  Ai grija sa ii dai cu toate substantele care ii protejeaza, erbicide, pesticide fungicide si ce altceva ti-a mai recomandat specialistul.
  In aproximativ 3-5 ani de crestere, pomii sunt gata de recoltat pentru Craciun!

Previous postCum sa implici un animalut de casa in sarbatoarea Craciunului Next postCum sa iti faci clame de Craciun cu sclipici

Related Posts

Posteaza un comentariu


close