Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa vinzi fotografii din excursii – CumFacSa.ro

Cum sa vinzi fotografii din excursii

Unelte articol

Daca esti un fotograf priceput si ai multe amintiri frumoase din excursiile pe care le-ai facut, sau daca vrei sa faci fotografii si sa obtii un profit din aceasta activitate, urmeaza pasii de mai jos si afla cum poti sa faci acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Cu siguranta ca vei avea nevoie de un aparata de fotografiat. Mai mult, te poti pregati suplimentar daca iei un curs de fotografie. Citeste reviste de specialitate si intreaba profesionisti daca vrei sa-ti cumperi un aparat de fotografiat performant.

 2. 2

  Pregateste-ti geanta de fotografie. In aceasta iti vei pastra aparatul si accesoriile. Incearca sa pregatesti si o metoda de luminare daca vei avea nevoie, nu te poti baza mereu pe blit.

 3. 3

  In functie de durata excursiei va trebui sa iei cu tine mai multe carduri de memorie pentru a salva fotografiile. Nu uita sa iei baterii suplimentare si un acumulator pentru baterii. Mereu trebuie sa ai la tine o alta baterie incarcata complet pentru situatiile in care chiar merita sa faci fotografii.

 4. 4

  Ai grija de echipamentul tau de fotografiat si repara-l daca exista defectiuni pentru a fi sigur ca atunci cand ai nevoie de el va functiona la capacitate maxima. Vei fi rasplatit cu cele mai frumoase fotografii. Nu uita ca daca iti folosesti camera in fiecare zi trebuie sa o stergi seara cu o carpa curata folosind o solutie speciala pentru curatarea echipamentelor de fotografiat.

 5. 5

  Exerseaza si imbunatateste-ti tehnica de fotografiat. Inainte de a pleca, studiaza foarte bine toate aplicatiile echipamentului si invata-le pe de rost. Anumite camere digitale au foarte multe posibilitati si setari pe care le poti face si trebuie sa le inveti pe toate. Trebuie sa devii un expert!

 6. 6

  E important sa fii un mastru al luminii. Fie ca folosesti numai lumina naturala la momentul oportun, fie ca stii sa folosesti lumina artificiala, important este sa ai abilitatea de a imortaliza temperamentul si starea interna a subiectilor fotografiilor. Fa poze in diverse ipostaze si lumini.

 7. 7

  Alege obiectul fotografiei cu grija. E important sa stii care este interesul central, obiectul pe care trebuie sa te concentrezi. De obicei este acel punct al fotografiei care atrage imediat privirile.

 8. 8

  Tine lucrurile simple. De multe ori fotografii cu natura se vand cel mai bine pentru ca sunt simple. De multe ori vrei sa imortalizezi un cadru specific si nu foarte aglomerat pentru ca acestea din urma nu transmit la fel de multe informatii si emotii.

 9. 9

  Incearca sa cauti simbolismul specific al destinatiei de calatorie in care te afli, deoarece oamenii vor sa cumpere fotografii care le aduc aminte de un anumit loc sau o anumita excursie. De obicei destinatiile turistice au valoare sentimentala asociata, si tu trebuie sa readuci aceste emotii inapoi.

 10. 10

  Organizeaza-ti fotografiile facute in categorii. Natura, animale, marea, obiective turistice, oameni, cultura, etc.

 11. 11

  Aceste fotografii trebuie puse in folii de plastic sau in rama. Fotografiile pot fi puse in vanzare daca vin intr-un pachet, cumparatorul dorind doar sa puna fotografia pe mobila – alege rama ptrivita pentru fotografiile tale!

Previous postCum sa vinzi puii de Shih Tzu Next postCum sa vindeci o pisica constipata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close