Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci bani din fotografie? – CumFacSa.ro

Cum sa faci bani din fotografie?

Unelte articol

Poti sa iti transformi hobby-ul intr-o mica afacere. Toti acei ani in care practicai fotografia ca un hobby iti pot fi de ajutor in afacerea pe care vrei sa o pornesti. Urmand acesti cativa pasi poti sa iti pui o mica afacere pe picioare.

Pasi

 1. 1

  Creaza-ti un portofoliu. Vei vrea sa ai cele mai reusite poze la indemana cand cauti de lucru, asa ca este bine sa iti faci atat un portofoliu electronic cat si unul portabil, cum ar fi un album foto cu coperti mai stilate, din piele de exemplu. In acel album poti sa iti pui cele mai reusite fotografii realizate pe parcursul anilor. Pentru un portofoliu online poti sa iti creezi propriul site, sau iti poti crea un profil pe Facebook pentru a expune cele mai reusite poze.

 2. 2

  Scoate la imprimanta cateva carti de vizita. Acest lucru iti permite sa circuli mai repede informatia. Totodata, daca ai o carte de vizita denota faptul ca esti o persoana serioasa. Include adresa portofoliului online precum si un email si numar de telefon pentru ca sa poti fi contactat.

 3. 3

  Fa-ti reclama. Contacteaza reviste, ziare si alte locuri unde se publica anunturi. Poti sa cauti chiar si cateva surse online de publicitate cum ar fi diverse site-uri.

 4. 4

  Poti sa te oferi sa iei fotografii gratuite la diferite evenimente : concerte locale, nunti, aniversari, petreceri in club. Prin acestea poti sa adaugi mai multe fotografii la portofoliul tau si ajungi sa te cunoasca lumea.

 5. 5

  Poti sa incepi sa vinzi diferite poze ca si vederi sau carti postale la diferite magazine.

 6. 6

  Expune-ti fotografiile ca marfa. Poti crea un site pe care sa poti vinde fotografiile pe care le-ai facut.

Previous postCum sa devii un bun antreprenor Next postCum sa faci bani pe internet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close