Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci bani pe internet – CumFacSa.ro

Cum sa faci bani pe internet

Unelte articol

Probabil ca ai vazut multe articole despre cum sa faci bani pe internet. Acest articol combina majoritatea posibilitatilor cu care poti face bani pe internet. Chiar poti face bani pe internet si nu totul inseamna inselatorie cand vine vorba de internet.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la ce ai de oferit. Daca esti un scriitor, programator, designer, potograf, sau daca ai oricare alta pricepere in alt domeniu, exista o multimne de oportunitati pentru tine. Daca ai o specialitate in orice domeniu, atunci poti fi platit pentru ceea ce stii sa faci.

 2. 2

  Daca ai ceva de oferit, atunci intra pe site-urile unde se fac angajari, sau care cauta persoane cu diferite abilitati sau priceperi. Exista numeroase astfel de site-uri sau forumuri cu diverse cereri pentru joburi. Poti sa iti pui la profilul pe care ti-l faci pe site-ul respectiv ce priceperi ai sau in ce domenii ai vrea sa lucrezi. Dupa cum ziceam, oferta pe astfel de site-uri este foarte mare. Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdarea sa cauti joburile care te intereseaza si cele la care te pricepi.

 3. 3

  Incearca sa scrii articole. Nu trebuie neaparat sa fii scriitor sau jurnalist pentru a face acest lucru. Poti sa incepi prin a scrie sau a traduce diferite articole despre “Cum sa”, pentru ca apoi sa le poti vinde. Cu cat articolul este mai popular, cu atat poti lua mai multi bani pe el.

 4. 4

  Incearca sa intri pe site-uri despre Q&A (Intrebari si Raspunsuri). Poti gasi aici informatii despre aproape orice : investitii, cercetari de piata, legi, ajutor pentru teme….orice.

 5. 5

  Poti castiga bani din propriul website sau din propriul blog. Ideea este sa generezi cat de mult trafic poti si sa faci pe clientii tai sa intre pe site-urile de publicitate care sunt la tine pe blog / site. Cu cat ai mai multi vizitarori, cu cat mai mult vor accesa site-urile la care faci tu reclama. La inceput nu va fi mult, dar pe masura ce iti imbunatatesti site-ul si ai din ce in ce mai multi vizitatori, la fel va creste si profitul tau.

 6. 6

  Daca nu ai un site propriu, atunci poti sa iti creezi un blog. Este usor sa iti faci un blog propriu pe site-uri ca Blogger.com si WordPress.com. Prin bloguri poti face bani prin reclamele online si vanzari ale afiliatilor.

 7. 7

  Vinde-ti proprrile tale fotografii.
  Poti sa gasesti unele site-uri pe care, daca uploadezi proprrile tale poze, acestea sa fie cumparate de clientii site-ului respectiv.

 8. 8

  Prin intermediul meditatiilor.
  Daca te pricepi, poti da meditatii la aproape orice : matematica, engleza, programare, fizica, desen tehnic.
  Poti face bani chiar si prin diverse proiecte si teme pentru scoala / facultate. Daca te pricepi, poti face bani pe diverse proiecte la desen tehnic, programe, probleme de matematica si multe altele.

 9. 9

  Poti sa joci jocuri.
  Daca nu iti place sa muncesti si doar sa te joci, poti deveni jucator profesionist de jocuri pe calculator. Iti trebuie destul de multa pregatire dar nu este imposibil. Astfel, te poti inscrie sau califica la diferite turnee, care ofera premii in bani pentru diverse jocuri pe calculator : Starcraft 2, DoTA, Warcraft si altele.

Sfaturi

 • Fii indraznet. Fii rabdator. Tot ce trebuie sa faci este sa perseverezi.
Previous postCum sa faci bani din fotografie? Next postModalitati de a-ti aminti sa bei apa mai des

Related Posts

Un comentariu

 1. Este cel mairelevant text despre Cum sa faci bani pe internet .
  Bravo!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close