Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci transferuri de bani pe internet – CumFacSa.ro

Cum sa faci transferuri de bani pe internet

Unelte articol

Poti sa transferi bani pe internet prin mai multe metode. Fie poti sa transferi bani altei persoane, sau poti sa folosesti internetul pentru a transfera bani intr-unul din conturile tale bancare. Poti cu mare usurinta sa transferi bani unei persoane, sau in alt cont bancar folosind internetul. Transferul se realizeaza aproape imediat.

Pasi

 1. Folosind Western Union

  1

  Transfera bani unei persoane folosind Western union. Trebuie sa intri pe pagina lor web.

 2. 2

  Selecteaza optiunea “online”. Apoi selecteaza tara in care vei trimite bani, precum numele si adresa persoanei care primeste banii. Completeaza suma pe care o vei trimite.

 3. 3

  Selecteaza “continue”. Daca ai deja un cont la Western union, atunci poti trimite banii. Daca nu, atunci trebuie sa iti faci un cont la Western Union, care va include informatii persoanel, precum nume, adresa si un cont bancar.

 4. 4

  Confirma ca suma introdusa este corecta. Trimiteti cererea de transfer bancar. Veti primi apoi un email care va va anunta ca transferul a fost efectuat. Persoana careia ii trimiteti bani va fi anuntata tot prin email.

 5. Folosind Money Gram
 6. 1

  Poti folosi si Money Gram pentru a transfera bani pe internet unei persoane. Trebuie sa intri pe site-ul de la Money Gram si sa iti faci un cont in care trebuie sa le dai date cum ar fi adresa de email, numele si contul bancii pentru a putea completa transferul.

 7. 2

  Informatii despre costul transferului le gasiti pe pagina de start a site-ului de la Money Gram.

 8. 3

  Introdu informatiile despre persoana care va primii banii. Acesti bani pot fi ridicati de la locatii care au autorizatie pentru Money Gram, sau ii puteti trimite direct in contul bancar ai persoanei respective.

 9. 4

  Confirma locatia si continua cu cererea de transfer. Vei primi un email de confirmare, iar destinatarul va primi si el un email de asemenea.

 10. Cum sa faci transfer de bani dintre conturi bancare
 11. 1

  Majoritatea bancilor nationale au acces la online banking. Daca ai cont la o banca nationala, automat ar trebui sa ai cont si pe internet.

 12. 2

  Coreleaza acel cont cu un alt cont existent. Acest lucru depinde de la banca la banca. Vei primi instructiuni despre cum sa legi doua conturi bancare. Majoritatea conturilor cer sa detii un nume de utilizator precum si o parola.

 13. 3

  Inregistreaza-te pe un cont bancar si selscteaza optiunea “transfera bani”. Poti sa transferi bani de pe un cont pe altul in acest fel.

Previous postCum sa faci bani repede Next postCum sa obtii fonduri Europene

Related Posts

Posteaza un comentariu


close