Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti inselatoriile cu munca la domiciliu? – CumFacSa.ro

Cum sa eviti inselatoriile cu munca la domiciliu?

Unelte articol

Cum sa eviti inselatoriile cu munca la domiciliu?Probabil ca nu este nici o persoana care sa nu recunoasca anunturile de tipul: “Catiga 1000$ pe luna lucrand de acasa…” sau “Avem nevoie de operatori PC care sa lucreze de acasa. Garantat peste 3000$ pe luna” Nu e nimic special la aceste anunturi decat ca sunt niste inselatorii prin care se profita de pe urma celor care le cred. Daca vrei sa stii cum sa eviti o astfel de inselatorie cu munca la domiciliu urmeaza pasii de mai jos:

Pasi

 1. 1

  Afla ce fel de munca trebuie sa prestezi. Majoritatea companiilor nu te angajeaza direct ci iti ofera materiale pentru training in care iti explica ce sa faci ca sa castigi bani si te lasa sa iti gasesti clienti singur.

 2. 2

  Daca o astfel de afacere iti promite mai multi bani decat ar fi normal, atunci mai mult ca sigur ai in fata un anunt fals. Banii multi se castiga prin munca si perseverenta, nu prin 4 ore de munca de acasa.

 3. 3

  Nu raspunde solicitarilor prin email care iti ofera munca la domiciliu si marcheaza-le ca spam. Nu esti tu cel mai norocos om din lume si cineva ti-a trimis mail ca poti castiga 5000$ pe luna lipind plicuri.

 4. 4

  Daca ti se cere vre-un ban, afla toate detaliile inainte de a plati pentru ceva. O companie legitima va fi bucuroasa sa iti ofere informatii detaliate despre ce vei face, pentru cine si cum.

 5. 5

  Afla daca chiar este o piata pentru ce ti se cere sa faci. Daca ti se cere sa impletesti sosete atunci ai putea chiar sa te intrebi daca chiar este o piata de clienti, sau daca e ceva putred la mijloc.

 6. 6

  Cere informatii despre aspectele legale. Pentru a face unele lucruri, cum ar fi contabilitate simpla, este posibil sa fie nevoie de ceva licente sau autorizari. Verifica daca poti face ce ti se cere sa faci din punct de vedere legal.

 7. 7

  Ai grija la ofertele prin care esti platit in avans pentru o parte din munca. Multa lume foloseste o astfel de metoda pentru a obtine mai multi bani de la tine. Ei iti trimit un cec, apoi tu te duci la banca sa scoti banii intr-un cont. Pana in momentul in care cecul se valideaza ( 20-45 zile ) , primesti un telefon prin care ti se spune ca ai fost platit mai mult decat trebuia si esti rugat sa returnezi o parte din bani. Multi trimit acesti bani, iar in momentul cand cecul trebuie sa se valideze, afli ca de fapt cecul nu are acoperire si ramai fara bani.

 8. 8

  Cauta pe internet daca altii au sau nu experiente placute cu tipul de activitate care ti se cere. Intreaba pe forumuri si cu siguranta in cateva zile vei sti daca e un scam sau nu.

Tips

 • daca o oferta este prea buna ca sa fie adevarata atunci chiar asa este
 • marcheaza mereu emailurile nesolicitate ca spam pentru ca altii sa nu le mai primeasca
 • daca cumva esti victima unei astfel de inselatorii, nu ezita sa contactezi autoritatile. Desi crezi ca e vorba de o suma mica si ca faptasii nu vor fi prinsi, vei ajuta poate la prinderea lor si vei ajuta alti oameni sa nu cada in astfel de capcane.

.

Previous postCum sa cuceresti un baiat? Next postCum iti deschizi o firma?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close