Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un broker de credite – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un broker de credite

Unelte articol

A investi in actiunile de la bursa ar trebui sa fie o parte din planul tau financiar. Pentru a face acest lucru trebuie sa alegi un broker bun pentru a te ajuta in planurile tale financiare.

Pasi

 1. 1

  Mai intai trebuie sa faci o lista cu potentialii brokeri. Alege un nume cunoscut, cu un trecut cunoscut. Citeste un rezumat pentru un broker anume pe internet.

 2. 2

  Gandeste-te de cati bani ai nevoie pentru a-ti deschide un cont. Aceasta suma poate varia in limite destul de mari. Analizeaza situatia ta financiara si gandeste-te la cati bani esti dispus sa investesti in aceasta afacere.

 3. 3

  Gandeste-te la ce tip de investitie vrei sa faci. Actiuni, fonduri mutuale, obligatiuni. Uita-te apoi la potentiala ta lista pentru a vedea ce poate oferi fiecare companie.

 4. 4

  Alege un broker full-service. Te va costa mai mult ce-i drept, dar deciziile in ceea ce priveste investitia le poate lua si el. Uita-te la notele oferite de clientii fiecarui broker.

 5. 5

  Alege un broker la discount. Fa deciziile tale de a investi impreuna cu un broker care lucreaza online. Astfel, poti salva bani precum si diverse cheltuieli.

 6. 6

  Fii atent la pretul fiecarei actiuni. Afacerile online sunt mai profitabile deoarece costurile sunt putin mai mici.

 7. 7

  Fii atent la taxe aditionale. Acestea se incadreaza in categoria taxelor de mentinere, de inactivitate. Fiecare broker va va oferi o lista cu astfel de taxe.

 8. 8

  Gandeste-te la ce fel de serviciu vrei sa apelezi. Vorbeste cu brokerul tau la telefon, chiar in persoana daca se poate. Astfel iti poti da seama ce fel de persoana este. Alege firma cu intelepciune. Alege o firma pe care te poti baza si in care sa ai incredere.

Previous postCum sa alegi cursul valutar Next postCum sa atingi o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close