Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci bani cu investitii inteligente – CumFacSa.ro

Cum sa faci bani cu investitii inteligente

Unelte articol

Pasi

 1. 1

  Imparte-ti fondurile in bani pentru investitii de termen scurt si investitii de termen lung. Banii pentru investitiile pe termen scurt sunt banii de care vei avea nevoie in cativa ani, depinde de fiecare (3-4-5 ani cel mult), in timp ce banii investiti pe termen lung sa iti permiti sa ii tii investiti pe o perioada de cel putin 7 ani.

 2. 2

  Pentru investitiile pe termen scurt, foloseste varianta sigura : dividende, depozite bancare. Intereseaza-te pe la mai multe banci din orasul tau, sa vezi care banca are cea mai buna oferta in ceea pe priveste dobanda anuala.

 3. 3

  Pentru investitiile pe termen lung, ai putea sa iti incepi propria afacere. Invata cat de mult poti despre cum sa conduci o firma. Poti chiar sa iei cursuri despre acest lucru. Fii atent totusi, majoritatea persoanelor care isi incep o firma dau faliment dupa primul an, si ajung sa aiba datorii mari. Ai grija sa nu fii singura persoana care a investit in firma. Daca ai incredere in cineva, unul sau mai multi prieteni de exemplu, ai putea sa iti incepi cu ei o afacere.

  Poti chiar sa iti faci o firma in care sa lucrezi part-time. Poti sa iti faci o firma imobiliara, sau sa cumperi case / apartamente, sa le renovezi apoi sa le vinzi.

 4. 4

  Fii inteligent. Invata despre buget , credite si datorii. Daca ajungi sa fii dator cand te afli abia la inceput, acest lucru iti poate dauna progresului.

 5. 5

  Protejeaza-ti banii. Prin mai multe evenimente imprevizibile poti cadea prada oamenilor care vor sa puna mana pe averea ta. Incearca sa te protejezi pe tine inainte sa ajungi in acea situatie. Fii sigur ca vei consulta un avocat pentru a-ti proteja fondurile de care dispui, cat si cele pe care vrei sa le pui deoparte, pe care vrei sa le lasi mostenire de exemplu.

Previous postCum sa economisesti Next postCum sa faci bani repede

Related Posts

Posteaza un comentariu


close