Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii agent de turism – CumFacSa.ro

Cum sa fii agent de turism

Unelte articol

Meseria de agent de turism este atractiva din cauza beneficiilor pe care le prezinta in afara de avantajele salariale. Acestea pot fi reduceri la calatorii, excursii din partea angajatorului, sau reduceri la bagaje. Agentii de turism isi petrec majoritatea zilei la birou, vorbind la telefon sau pe calculator. Citeste articolul de mai jos pentru a afla cum sa devii agent de turism.

Pasi

 1. 1

  Fii pregatit sa calatoresti. Pentru ca agentii sa poata oferi informatii despre destinatiile pe care le propun, acestia trebuie sa vada cu ochii lor locatia. De aceea, fii pregatit sa oferi mai intai informatii pe care le-ai obtinut personal fiind acolo decat cele de pe pliante. Acesta este motivul pentru care agentii de turism primesc discount la calatorii.

 2. 2

  Implica-te intr-un program pentru agenti de turism. Multi scoli sau unitati de invatamant post-liceal ofera cursuri de agent. Anumite unifersitati ofera specializari in acest sens. Un agent acreditat trebuie sa ia cursuri de geografie, marketing si vanzari. Programa trebuie sa cuprinda si calatori industriale si rezervarea biletelor.

 3. 3

  Gandeste-te la abilitatile pe care trebuie sa le ai pentru a fi un agent de succes. De obicei acestia trebuie sa fie buni in interactiunile sociale, sa stie sa comunice si sa aiba pregatire in munca pe calculator. Cunoasterea limbilor straine este, de asemenea, un avantaj. Daca nu ai aceste abilitati in mod natural le poti exersa sau te poti inscrie la cursuri unde sa dobandesti.

 4. 4

  Aplica pentru un job la o agentie de turism. Poti incepe ca receptionist sau asistent, insa vei urca in ierarhia firmei odata ce ai terminat o scoala de pregatire sau un curs.

 5. 5

  Gaseste-ti specialitatea. Agentii se specializeaza de exemplu in functie de zona, precum zona Mediteraneana sau tarile scandinave. Se pot specializa pe anumite tipuri de calatorii precum croaziere sau grupuri de oameni, precum si in functie de facilitatile oferite, spre exemplu vacante de lux.

 6. 6

  Acumuleaza experienta si cunostinte pentru specialitatea ta. Calatoreste in aceste destinatii, invata limba si afla informatii suplimentare.

 7. 7

  Adereaza la o organizatie profesionista a agentilor de turism. Acestia iti pot oferi posibilitati de orientare in cariera, cursuri de educare, resurse, precum si uneltele de care ai nevoie precum itinerarii, acces la publicatii, invitatii la seminarii, expozitii precum si burse.

Previous postCum sa fii platit pentru calatorii Next postCum sa fii un pelerin cu succes

Related Posts

Posteaza un comentariu


close