Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa investesti bani cu grija – CumFacSa.ro

Cum sa investesti bani cu grija

Unelte articol

Investitia banilor poate sa devina un lucru destul de descurajator. Aveti aici cateva sfaturi cum puteti investi banii cu cea mai mare grija, fara riscuri.

Pasi

 1. 1

  Depozitele bancare. Aceasta este cea mai simpla metoda de a face bani fara a risca nimic. Desi nu sunt o investitie asa de mare, deoarece dobanda este foarte mica (5-6% / an). Poti sa selectezi perioada pe care vrei sa faci depozitul : 1 luna, 1 an, 10 ani. Singurul dezavantaj al depozitului bancar este ca nu poti accesa fondurile pana nu trece perioada prestabilita, altfel vei pierde dobanda acumulata.

 2. 2

  Daca vrei sa devii putin mai indraznet, poti sa investesti la bursa de valori.

 3. 3

  In acest caz, ce trebuie sa faci este sa cauti un broker. Odata ce ti-ai deschis un cont, care este gratis, poti investi online in bursa de valori.

 4. 4

  Poti sa cumperi actiuni la diferite companii, fonduri de schimb (ETF – exchange-trade fund) sau fonduri mutuale.

 5. 5

  Actiunile. Poti sa cumperi actiuni la diferite firme, actiuni care pot sa creasca sau sa scada in valoare. Acest lucru depinde de cat de multa incredere are publicul si bursa in acea companie.

 6. 6

  Fonduri de schimb (ETF). In acest caz cumperi actiuni de la mai multe companii. Avantajul este ca, daca o companie o duce prost, iar alta companie o duce foarte bine, nu este neaparat sa ai de pierdut, poti avea chiar de castigat. In cele din urma, depinzi de mai multe companii. Aceasta este considerata o investitie mult mai stabila.

 7. 7

  Fonduri mutuale. Sunt asemanatoare cu fondurile de schimb. Singura diferenta este ca companiile de la care cumperi aceste fonduri sunt selectate de managerii de fonduri, care sunt persoane care ar putea sa spuna ce actiuni vor aduce cea mai buna investitie.

 8. 8

  Cum sa te decizi? Indiferent cum alegi tu sa investesti, cea mai buna solutie este sa investesti online. Astfel, poti sa urmaresti de acasa bursa de valori, cotatiile bancare sa orice alte informatii de care consideri ca ai nevoie.

Previous postCum sa intretii un preludiu cu cineva Next postCum sa inveti sa citesti limbajul corpului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close