Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi agentul de bursa – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi agentul de bursa

Unelte articol

In societatea capitalista a secolului XXI lumea economica se bazeaza tot mai mult pe actiuni, iar persoanele care au bani disponibili prefera sa ii investeasca in actiuni decat sa-i tina „sub saltea”, pentru ca profiturile pot fi semnificative. Cu toate acestea, daca nu aveti cunostinte legate de jocul la bursa, aveti nevoie de ajutorul unui agent de bursa.

Pasi

 1. 1

  Ganditi-va in primul rand la ce doriti sa faceti: ori doriti sa investiti bani, ori poate doriti sa invatati cum sa va folositi de busa pentru a cumpara actiuni personal. Brokerii(agentii de bursa) va pot ajuta in oricare dintre aceste situatii, iar uneori ceea ce va trebuie este un planificator financiar, si nu un agent de bursa.

 2. 2

  Intrebati prietenii sau colegii daca au folosit serviciile unui broker de succes. Cu cat mai multi agenti aveti in vedere cu atat mai bine, pentru a face alegerea buna pentru dumneavoastra.

 3. 3

  Comparati brokerii full-time, care se vor ocupa de o strategie de investitii si va vor oferi orice detalii aveti nevoie, insa costa mai scump, cu brokerii „part-time”, care vor cere un comision mai mic, insa nu va vor oferi aproape niciun sfat.

 4. 4

  Stabiliti intalniri la biroul agentului de bursa, pentru a putea vedea mediul in care acesta lucreaza si modul in care interactioneaza cu clientii. Intrebati ce pregatire si ce specializari au, ce experienta si ce strategie de investitii au.

 5. 5

  Aflati cat de des brokerul pe care vreti sa il alegeti interactioneaza cu clientul. Daca nu doriti sa fiti contactat des de catre agent, alegeti pe cineva care are o strategie generala adaptabila situatiilor si modificarilor de pe piata, nu o persoana care va reinnoi strategia de fiecare data cand piata se schimba.

 6. 6

  Cereti agentului sa va puna in legatura cu clienti anteriori pentru a vedea daca brokerul este in stare sa va aduca planul la indeplinire si daca scopurile dumneavoastra pot fi intelese si atinse de acesta.

 7. 7

  Nu uitati sa discutati comisioanele pe care le primeste agentul! Orice remuneratie speciala trebuie sa fie evaluata inainte de a inceperea tranzactiilor pe piata busei, pentru a evita surprizele neplacute.

Previous postCum sa iti alegi broker-ul de asigurari Next postCum sa iti alegi un card de credit

Related Posts

Posteaza un comentariu


close