Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti alegi broker-ul de asigurari – CumFacSa.ro

Cum sa iti alegi broker-ul de asigurari

Unelte articol

Pasi

 1. 1

  Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa determinati care este domeniul sau activitatea pentru care doriti sa va asigurati si care sunt necesitatile acestei activitati. Uneori, pentru anumite ramuri comerciale, chiar legea impune asigurare obligatorie.

 2. 2

  Faceti o lista de brokeri care ofera servicii de asigurari. Pentru a fi siguri ca alegerea pe care o faceti este cea potrivita, consultati mai multi profesionisti in asigurari pentru a primi recomandarile lor. Analizati cu grija aceste recomandari sau ofertele pe care le primiti in timpul cautarii unui broker, pentru a gasi cea mai buna solutie raportata la pret si la nevoie dumneavoastra.

 3. 3

  Inainte de a stabili o intalnire cu agentul de asigurari, documentati-va cu privire la activitatea acestuia. Puteti face acest lucru intreband de prieteni, verificati daca licenta de broker a acestuia este valabila, sau chiar puteti face o cautare on-line. Puteti cere agentului sa va puna in contact cu clienti anteriori pentru a vedea ce parere au acestia despre serviciile oferite si daca agentul le-a putut satisface cerintele pentru asigurari.

 4. 4

  Intotdeauna intalniti-va cu agentul de asigurari inainte de a contracta cu acesta, pentru a va face o imagine generala despre activitatea pe care o presteaza. Discutati despre care sunt pagubele pe care ati dori sa le evitati prin asigurare, care este cuantumul maxim de prejudicii reparabile. Agentul ar trebui sa va poata ajuta sa alegeti o companie de asigurari care sa va multumeasca. Totodata, daca domeniul de activitate este reglementat legal si exista cerinte de asigurare obligatorii, brokerul de asigurari trebuie sa va poata oferi toate informatiile necesare in acest sens.

 5. 5

  Criteriile de baza care trebuie luate in considerare sunt pretul, intinderea asigurarii si profesionalismul de care a dat dovada brokerul. Bineinteles ca pretul va fi de cele mai multe ori elementul esential, insa nu va bazati decizia exlusiv pe acest element, deoarece asigurarea trebuie sa fie apta sa serveasca scopurile pentru care a fost constituita, iar bunurile sau activitatile asigurate sa poata fi inlocuite sau reparate in intregime de catre compania de asigurari daca survine cazul fortuit.

Previous postCum sa convertesti fisiere cu extensia .DOC in fisiere PDF Next postCum sa iti alegi agentul de bursa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close