Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti gasesti un job dupa ce ai fost concediat – CumFacSa.ro

Cum sa iti gasesti un job dupa ce ai fost concediat

Unelte articol

Nu te afli intr-o situatie prea buna daca ajungi sa fii concediat, dar este o situatie in care te poti descurca, o situatie din care poti iesi.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa ajungi sa accepti ce ti s-a intamplat. Lasa rusinea in urma, intelege motivul pentru care ai fost concediat si nu trebuie sa ajungi sa generalizezi acest motiv.

 2. 2

  Gandeste-te la domeniul in care ai vrea sa lucrezi pe viitor.

 3. 3

  In CV sau la interviu nu trebuie sa metionezi faptul ca ai fost concediat.

 4. 4

  Lasa explicatiile dificile pentru momentele cands vorbesti fata in fata. Cand ai de completat un document in care este inclus si fostul loc de munca, nu trebuie sa spui ca ai fost concediat. Poti lasa aceasta discutie pentru mai tarziu.

 5. 5

  Odata ce ajungi la un nou interviu, trebuie sa fii pregatit. Trebuie sa vii cu un motiv pentru care ai fost concediat. Tot ce trebuie sa faci este sa fii sincer in ceea ce priveste lucrurile pe care le spui. De asemenea, trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru acest lucru.

 6. 6

  In ultimul rand, trebuie sa fii pregatit sa pierzi anumite oportunitati pentru unele joburi. De multe ori, intervievatorilor nu le place sa auda de la o persoana care vine la interviu faptul ca a fost concediata, mergand pe prezumtia ca nu pot avea incredere in tine. Nu trebuie sa renunti la a-ti cauta un job daca esti refuzat primele cateva dati. Tot ce trebuie sa faci este sa fii pozitiv si sa continui.

Previous postCum sa iti gasesti partenerul de suflet Next postCum sa iti iei permisul de conducere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close