Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti gasesti un loc de munca in Noua Zeelanda – CumFacSa.ro

Cum sa iti gasesti un loc de munca in Noua Zeelanda

Unelte articol

Noua Zeelanda este o destinatie tot mai frecventa atat pentru turisti cat si pentru oamenii care cauta o schimbare in stilul de viata. Citeste articolul de mai jos pentru a vedea ce trebuie sa faci in concret si pentru a putea lua decizia in cunostinta de cauza.

Pasi

 1. 1

  Inainte de a pleca de acasa e important sa verifici la biroul de imigrari din Noua Zeelanda pentru a stabili daca poti obtine o viza sau un permis pentru munca. Majoritatea angajatorilor din Noua Zeelanda vor angaja doar persoane care au o viza pentru cel putin doi ani.

 2. 2

  Odata ce ai toate calificarile necesare pentru a lucra incearca sa te inregistrezi la una dintre agentiile de ocupare a fortei de munca. Angajatorii din Noua Zeelanda se bazeaza pe aceste agentii. Fa-ti CV-ul si trimite-l din timp si fii pregatit sa fii testat psihometric, deoarece este o practica constanta in Noua Zeelanda.

 3. 3

  Intra pe websiteul jobs.co.nz sau seek.co.nz – aici vei gasi cele mai noi oferte de locuri de munca deschise pentru oamenii care sunt profesionisti deoarece acest stat cauta oameni care sunt bine pregatiti in domeniile in care activeaza.

 4. 4

  Cauta mai multe informatii pe websiteul administratiei neozeelandeze, care iti poate detalia care este cererea pe piata locurilor de munca si poti gasi date despre cum sa gasesti joburi pe jobs.govt.nz.

 5. 5

  Intra pe Edgazette. Daca predai, intra pe edgazette.gov.nz si poti vedea toate posturile deschise pentru persoane care predau. De multe ori cand scolile, in special din mediul rural, nu au la dispozitie profesori calificati, acestia angajeaza si personal fara calificare in domeniu. Noua Zeelanda este un stat flexibil din punct de vedere al angajarilor fara viza si certificat de profesor. Poti sa fii angajat cu conditia ca apoi sa iti faci documentatia necesara si sa iti rezolvi situatia intr-un interval rezonabil.

 6. 6

  Asteapta-te sa muncesti o zi normala de lucru. De multe ori ziua de lucru incepe devreme insa partea buna este ca ajungi acasa la o ora decenta.

 7. 7

  Ia in considerare posibilitatea de a te angaja part-time sau de a lua un curs special de formare. Mai mult, vei avea astfel ocazia de a vedea cum te integrezi in cultura si mediul social neozeelandez.

Previous postCum sa iti faci ghiozdanul pentru a merge pe bicicleta Next postCum sa iti imbunatatesti coordonarea mana-ochi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close