Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa obtii o refinantare – CumFacSa.ro

Cum sa obtii o refinantare

Unelte articol

Este destul de simplu sa obtii o refinantare deoarece bunurile proprii, cum ar fi masina personala sau apartamentul asigura imprumutul. Totusi, daca ai un credit destul de prost, unii creditori nu vor aproba refinantarea. Din acest motiv, este esential sa cauti creditorul potrivit care va fi dispus sa iti ofere creditul de refinantare de care ai nevoie.

Pasi

 1. 1

  Analizeaza-ti creditul personal. Desi este posibil sa obtii o refinantare daca ai un credit personal destul de mic, majoritatea creditorulor nu iti vor oferi o refinantare daca stai destul de prost la acel capitol.

 2. 2

  Poti pun in practica unele obiceiuri care te pot ajuta sa iti maresti creditul. Poti sa iti platesti facturile la timp si sa iti micsorezi eventualele datorii.

 3. 3

  Identifica-ti scopul. Cand aplici pentru o refinantare, creditorul te va intreba pentru ce scop doresti sa obtii acea refinantare.

 4. 4

  Cauta-ti un girant. Daca mai gasesti inca o persoana care sa garanteze pentru tine (membru de familie sau prieten), atunci cresc sansele ca sa obtii o refinantare. Daca obtii acea refinantare, atunci girantul este obligat sa plateasca datoria ta daca tu incetezi a o plati.

Previous postCum sa investesti in aur Next postCum sa cumperi o masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close