Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa obtii un imprumut pentru o locuinta (credit imobiliar) – CumFacSa.ro

Cum sa obtii un imprumut pentru o locuinta (credit imobiliar)

Unelte articol

Primul lucru care trebuie sa il faci pentru a obtine un credit imobiliar este sa te califici pentru acel imprumut pe care vrei sa il faci.

Pasi

 1. 1

  Intai trebuie sa cauti prin diferitele oferte de la bancile care acorda astfel de imprumuturi. Cand ai gasit varianta care ti se potriveste cel mai bine, atunci poti merge le acea banca.

 2. 2

  Trebuie apoi sa furnizezi bancii urmatoarele informatii : venitul lunar precum si cheltuielile lunare (aici sunt incluse toate cheltuielile pe care le faci intr-o luna : masina, chirie, cheltuieli personale)

 3. 3

  Aduna-ti cheltuielile, apoi compara-le cu venitul, pentru a vedea banii cu care mai ramai dupa cheltuielile lunare. Cu cat ramai cu mai multi bani, cu atat este mai bine.

 4. 4

  Trebuie sa furnizezi creditorului urmatoarele informatii : ocupatia, de cat timp esti angajat la firma respectiva, de cat timp locuiesti la adresa trecuta in buletin, daca detii o casa, varsta precum si alte informatii pe care ti le poate cere.

 5. 5

  Daca indeplinesti cerintele, atunci creditorul iti va da o scrisoare de precalificare, scrisoare care sugereaza ca indeplinesti conditiile financiare pentru a beneficia de un imprumut.

Previous postCum sa obtii un imprumut pentru nevoi personale de la banca Next postCum sa obtii un imprumut personal cu o dobanda redusa

Related Posts

Posteaza un comentariu


close