Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te retragi la varsta de 30 de ani – CumFacSa.ro

Cum sa te retragi la varsta de 30 de ani

Unelte articol

Acest lucru poate fi posibil pentru persoanele inteligente si motivate, care inca se apuca de lucru din perioada liceului, facultatii, sau de la varsta de 20 de ani. Daca urmezi o cale disciplinata si esti destul de motivat poti face si tu acest lucru.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa te gandesti atat la scopul de viitor cat si la ce faci tu in prezent. Fa-ti un plan de viitor, ia in calcul cheltuielile pe termen lung, cati bani ar trebui sa pui deoparte si ce fel de investitii va trebui sa faci pentru a duce stilul de viata dorit dupa varsta de 30 de ani.

 2. 2

  Cauta-ti un job cu care sa castigi multi bani. Cauta joburi in care ar trebui sa muncesti mult mai mult decat alte persoane, joburi la care sa fii dispus sa faci compromisuri.

 3. 3

  Micsoreaza-ti cat mai mult cheltuielile. Evita sa cumperi unele lucruri de care chiar nu ai nevoie : o casa sau un apartament luxos, o masina luxoasa bijuterii sau haine foarte scumpe. Incearca sa duci o viata cat mai modesta. In schimb, fii cat mai concentrat asupra muncii tale si asupra scopului pe care ti l-ai facut.

 4. 4

  Investeste cu cap. Nu putem sa iti spunem exact cum anume sa faci acest lucru, dar te poti interesa si poti cauta cum anume poti face ca banii pe care i-ai pus deoparte sa se inmulteasca.

 5. 5

  Fii cu gandul la scopul tau final. Gandeste-te ca nu multe persoane pot duce o astfel de viata. Vor fi momente in care vei vrea sa renunti. Trebuie sa ai o viziune cat mai clara si sa gasesti mai multe modalitati prin care sa iti reamintesti de ce anume faci lucrurile respective.

Previous postCum sa te relaxezi Next postCum sa te rotesti pe spate cu ajutorul mainilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close