Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o ceasca buna de cafea – CumFacSa.ro

Cum sa faci o ceasca buna de cafea

Unelte articol

In acest articol poti gasi sfaturi despre cum poti sa pregatesti o cana buna de cafea. Incearca aceste sugestii acasa sau la lucru.

Pasi

 1. 1

  Curata filtrul de cafea cel putin odata pe luna. Astfel, vei indeparta depozitele de apa uscata, ramasitele de cafea care devin cancede si orice alte impuritati. Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi un amestec format din apa si otet prin filtrul de cafea, apoi sa circuli numai apa prin filtru de cateva ori, pentru a-l clati.

 2. 2

  Macina boabe de cafea intregi. Orice cunoscator de cafea iti va spune ca, cu cat cafeaua este mai proaspata, cu atat este mai buna. Cu cat stau boabele de cafea mai mult dupa ce au fost prajite, cu atat isi vor pierde din gust si din aroma.

 3. 3

  Fii atent la temperatura apei si la calitate. Cea mai buna cafea iese atunci cand apa ajunge la 90 grade celsius. Multe aparate de cafea nu pot incalzi instat o cantitate de apa la acea temperatura. Cel mai bine este sa adaugi in aparatul de cafea apa la temperatura camerei sau mai calda de atat, pentru a obtine o cafea cat mai buna.

Previous postCum sa faci o ascunzatoare dintr-o carte Next postCum sa faci o fata sa fie obsedata de tine

Related Posts

Un comentariu

 1. Alina
  Aug 21, 2012

  multumim de sfat!

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close